Szellemek? Angyalok?
Lehet,hogy csak érzéki csalódás volt,lehet,hogy valóban szellemekkel és angyalokkal beszélgettél,ezt senki,még egy médium sem mondhatja meg (akik ráadásul eléggé megbízhatatlanok,akárhogy is bizonygatja magát) ezen nem kell összeveszni,kedves obsidian,van,aki hisz benne,van aki nem.Nem lehet tenni ez ellen,ilyen emberek mindig is voltak,vannak, és lesznek is.
Tehát elég valószínű,hogy mindezek megtörténtek,de a legtöbb ember,aki gyermekkorában érzékeli a szellemeket,felnőttkorára kinövi.Én személy szerint is észleltem hasonlókat.Például a fűtött szobában enyhe hűvös fuvallatot éreztem az arcomon,pedig senki sem nyitotta ki az ajtót,és senki sem ment el mellettem.Voltak olyan esetek is,amikor előre megálmodtam bizonyos eseményeket (azonban ez egyre kevesebbszer történik meg velem).Mindenesetre sok szerencsét és bátorságot! 15/l
Egyebkent mi a kerdes? Tudtommal ez egy olyan oldal, ahol kerdeseket tesznek fel az emberek.
A mondadodhoz pedig annyit, hogy normalis dolgokkal foglalkozz, peldaul tanulj meg horgolni, gyujts belyeget, olvass szepirodalmat, egyszoval talalj magadnak valami ertelmes elfoglaltsagot.
Ha pedig a velemenyunket kered, akkor miert nem fogadod el ha az nem egyezik a Tieddel? Csak olyat valaszt szeretnel olvasni, ami Neked is tetszik? Kislany vagy meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!