Valaki bebizonyítaná nekem az angyalok/szellemek létezését?
Keresztény vagyok, tehát ebből a szemszögből fogom leírni őket :)
A mi vallásunk szerint természetesen vannak angyalok, de nem öltenek testi formát, léteznek, mint őrangyalok,de csak nagyon ritkán jelennek meg bárhogyan is.
Szellemek is "vannak" de elvileg egy lélek nem maradhat a két világ között, mert az azt jelentené, hogy Isten hatalma nem terjed ki mindenhová.Hiszen mikor valaki meghal, már megvan az ítélet, hogy a pokolba, vagy a mennyországba kerül - ezt persze ne úgy képzeld el, mint egy helyet, hanem egy állapotot - Tehát ha efféle paranormális jelenséget tapasztalsz, azok valószínűleg démonok. / Isten bukott angyalai, akit száműzött/ Ezekre sok helyen találsz utalást a Bibliában.
14:01 vagyok és azt még kihagytam, hogy 9 éves koromban anyám kimondatta velem, hogy "Jézus vére" és este olyan jó érzés jött rám, és éreztem, hogy valaki átölel. Szóltam anyukámnak és ő is csodálkozott :D. Nagyon kellemes gyengéd ölelés volt. Éreztem, de nem szorított.
2. Iskolában engem nem nagyon bírnak és egyszer azt álmodtam, hogy kergetnek az Iskolában és egyszer csak egy hang azt mondja, hogy "Imádkozz" és vége lett az álomnak és felébredtem. Kellemes gyengéd de férfias hang volt.
Az iráni zavargásokról készített felvételeken láttak egy sárga lovat, de ez nem bizonyít semmit, mivel érzékcsalódás volt az egész. A youtube-on van erről vonatkozó videó, és ha megfigyeled, tényleg csak káprázat.
A szellemek, angyalok létezése nem bizonyítható, viszont ha erős a hited, és megbízol bármelyik vonatkozó vallás tanításában, akkor tudni fogod bizonyság nélkül is. Még úgy is, ha nincsenek, vagy vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!