Miért rántja le végre a leplet az USA a fénylények köztünk éléséről?
Figyelt kérdés
Minden jel arra utal, hogy azok a lények, akiket UFO-nak hittek, valójában fénylények, akik ugyanolyan emberek, mint mi, csak 10-20.000 évvel fejlettebb a technológiájuk, képesek az idő- és dimenzióugrásra, és más-más dimenziókból érkeztek ide. Valószínűleg ők építették a piramisokat és a Stonehenget is. Ideje lenne már, hogy az USA lerántsa róluk a leplet végleg.
Egyébként az erre a kérdésre adott válaszaimban sokkal bővebben kifejtem, mik is azok a fénylények valójában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
2013. ápr. 6. 21:52
1/9 A kérdező kommentje:
Prof. Mózes Joseph vagyok, ez lemaradt
2013. ápr. 6. 21:53
2/9 A kérdező kommentje:
és a kérdésből egy nemet is lehagytam a miért után
2013. ápr. 6. 21:53
6/9 anonim válasza:
akik nézik a csillagkaput azok ezt már rég tudják,csak megtévesztés miatt hívják őket fénylény helyett goauldnak,ja és mi már azt is tudjuk hogy ők igazából nem emberek,csak emberi gazdatesteket használnak
7/9 anonim válasza:
Én meg Prof. Kovács Józsi vagyok,üdv.
"Ideje lenne már, hogy az USA lerántsa róluk a leplet végleg. "
Miért pont az usa? Nem unjátok már?
Már itt látszik,hogy kamu a kérdésed...
8/9 anonim válasza:
Egyébként kitalálhatnál magadnak egy hihetőbb nevet. Ez lemaradt.
9/9 anonim válasza:
A link az enyém és most igazán jól érzem magam mert süt a nap és testemet átjárja a fény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!