Tudom magamról, hogy látok "dolgokat" amiket mások nem. Mióta új helyre költöztem, szinte teljesen leredukálódtak. Most újrakezdődik?
Tizenéves koromban a régi házunkban mindennap volt valamilyen találkozásom, élményem szellemekkel. Néha nagyon durván.
Mióta panellakásba költöztünk, egy ideig semmi közvetlen nem történt. A rettegésem is megszűnt.
De egy ideje arra lettem figyelmes, hogy újra rámtörnek a megmagyarázhatatlan félelmek, néha éjjel erre ébredek. Egyébként is nagyon rosszul alszom, alig tudok.
Mostanság rendszeresen vannak rémálmaim is.
Megint nyugtalan vagyok itthon, mint a régi házban..ha egyedül vagyok éjjel, néha hallom, mintha valaki átsétálna a szobámon, vagy kopogtatnak a bejárati ajtón. A szobám ajtaja rendszeresen kinyílik magától. Érdekes, hogy egyik ajtón sincs ilyen zár a lakásban, csak az enyémen. Ilyen elfordítható, hasonló mint a wckben pl.
A nagyszobától mindig is tartottam kicsit, mikor gyedül voltam, de mostanság irtózom tőle, nem bírom, ha egyedül vagyok, és ott nyitva van az ajtó. Mintha az "üres szoba bámulna".. Tesómék alszanak ott a barátnőjével.
Gondoltam rákérdezek nála, tapasztalt-e valamit, szokott-e félni itt, mint a régi házunkban? De semmi konkrétat nem meséltem neki. Azt mondta, hogy nem fél, de egyik éjjel történt, hogy képtlenek voltak elaludni, csak forgolódtak, úgy érezték, hogy van ott valaki bent...aztán hangosan, felsóhajtott valaki a szobában, és nyöszörgött, tuti hogy nem a szomszédból jött, és mindketten hallották(!). Aztán csönd lett, és a rossz érzés is eltűnt.
Lehet, hogy ez miattam van? Én vonzom, vonszolom magammal ezeket a dolgokat, bárhová megyek?
Azt hittem vége..
Bocsánat a túl hosszú történetért. Kérem, csak olyanok írjanak választ, akiket komolyan foglalkoztat a téma, tudnának valami hasznosat tanácsolni, van hasonló tapasztalatuk, nem pedig kinevetni, és poénkodni akarnak rajtam.
https://www.youtube.com/watch?v=H0ecQ4v64dc
ez a szám talál ide.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!