Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Bloody Mary létezik. Bizonyítsam?

Bloody Mary létezik. Bizonyítsam?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam bátyja a forrás. Aztán Dorina, ÉN, Marci, Norman, Sami, Szilágyi Balázs.Az egyik srácot meg is támadta(TÚLÉLTE!). Az a video amitől parázok még ma is: http://www.youtube.com/watch?v=NAwOS7jAJP0.

2013. márc. 27. 10:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartok valahol másutt szórakozni? Menjetek ki a jó időbe.
2013. márc. 27. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Én inkább egy nagy Heinekent kérnék, köszi!
2013. márc. 27. 13:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen videót az Odaátból is tudok mutatni...
2013. márc. 27. 14:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát igen, Normant én fasza gyereknek ismerem, ok nélkül nem akadna ki, Dorina és Marci pedig mindig hiteles, szóval nekik igazuk van. Szilágyi Balázs és Sami sosem hazudnának nekem, szóval ez is kilőve.

LÉTEZIK!

2013. márc. 28. 13:55
 15/20 anonim válasza:
100%

Bloody Mary egy legenda. De ha nem hiszitek akkor el mesélem nektek a két legendát amit ismerek. Ez egyik: Bloody Mary legendájáról néhány szót:

Egy Mary(Wasington azt hiszem ) nevű ember beszállt az autójába és elindult miközben vezetett látta a kocsi tükrében a halálát és miközben arra figyelt autó balesetet szenvedett a látott módon.Nem halt volna meg valószínűleg de valaki a saját vérébe folytotta.Mielőtt megtalálták a testét 3x kiabálták a nevét és mikor kimondták 3x-rra akkor a harmadikra meghalt.És mivel a tükörben látta a saját "halálát" ezért a lelke örökre a tükörben maradt.

A másik pedig: Az Odaát című film kiválóan elmondja a másik történetet. Csak akkor létezik ha hisztek benne. Egyébként meg menjetek ki a játszótérre focizni...

2013. márc. 30. 16:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Ki a f@szom az a Dorina, Norman stb?? Na mindegy... Azért durva, hogy erről a f@szságról mennyi kérdés születik... Egyébként meg mi ez a videó? Ez neked bizonyíték? Látszik, hogy te is valami fogyatékos idióta vagy csak tudnám az ilyeneket minek engedik a szüleik a net elé...
2013. máj. 18. 22:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is elég érdekes lenne,ha létezne...

Amúgy a sztori egy Mary Worthington nev lányról szól.

2013. jún. 22. 23:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak úgy mondom,hogy az a videó egy filmrészlet...Ha egy kicsit is gondolkodnál,akkor rájönnél hogy amikor a lány meghal,akkor valakinek le kellene állítania azt a videót,vagy magától áll le?És a végén ott is van hogy BLOODY MARY!Bizonyítani meg nem tudod ezzel a h*lye videóval....Mert aki nem hitt benne az továbbra SE fog,aki meg hitt benne az továbbra IS fog....

2013. dec. 22. 08:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Csak úgy megkérdezném,hogy ezzel mit akarsz te bizonyítani!?

A videó pedig csak egy filmrészletből lett ki vágva!

Aztán az,hogy te itt felsorolod a neveket,azzal aztán sokra mész!

2014. febr. 9. 13:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Jézus Mária te nem vagy normális xD
2017. ápr. 2. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!