Vuvula kérdése:
Vannak igézők szerintetek?
Figyelt kérdés
Normális választ kérek!!!2013. márc. 10. 13:40
1/7 anonim válasza:
mit értesz pontosan e szó alatt?
vagy kérdés alatt?
mert egy női tekintet is tud idéző v igéző lenni...
2/7 Shai-Hulud válasza:
Sőt, melléknevezők és főnevezők is!
3/7 anonim válasza:
Igen ! Én szoktam igézni a csajaimat :)
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem. Én elméletileg kéne tudjak igézni, mert össze van nőve a szemöldököm (a babona szerint ez az igézők jele), eddig mégse jött össze.
5/7 anonim válasza:
3éve ugyanaz a csaj tetszik(azóta számtalanszor lekoppintott,de még senki más nem tetszett meg azóta), szóval számomra létezik :D
6/7 anonim válasza:
Most akkor te is olvastad a lenyűgöző teremtményeket?Sejtettem,én is elolvastam mind a 3 részét pontosabban,most fogom befejezni...hát,nm is tudom a könyv a legcsodásabb könyv amit valaha olvastam,de nm is tom...Én hiszek bennük!!!!!!!Lehet nm pont úgyan olyanok mint a könyvbe bár kitudja.......a mai világban minden lehetséges.Úgyhogy:IGEN!!!
7/7 anonim válasza:
Ha tetszett a Lenyűgöző teremtmények, akkor ajánlom az Igézők című könyvet is Ashley Carrigan-tól. Max a főszereplő, Amerikában él és éppen legyőzték őket a jenkik egy háborúban, a nő elvesztette férjét stb... majd az utcán megtámadják elájul, megmenti őt egy férfi, Max meghal egy pillanatra majd újraéled mint igéző, mindezek után is nagyon izgalmas, olvassátok el!!! :) :) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!