Slenderman volt ez? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy magas öregemberről van szó, aki a balesetek környékén bukkan fel. Majd eltűnik a tömegben. Többen is beszámoltak róla.2013. márc. 9. 19:28
1/16 x) válasza:
Ha látod rajta, hogy öreg, akkor látnod kell az arcát=nem Slenderman. (egyébként nem tudom feltűnt-e, hogy az csak egy játék...)
2/16 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy, ha úgy teszem fel a kérdést, hogy magas öregember, akkor a moderátorok törlik. Röviden arról van szó, hogy pánikot kelt majd távozik a helyszínről. Mire a tanúvallomásokat fel tudnák venni már el is tűnik. Számos esetben beszámoltak már róla, de csak családi vagy baráti beszélgetéseken. Nem kamu. Csak így remélhettem, hogy nem törlik. Már háromszor törölték a kérdést. ez is érdekes.
2013. márc. 9. 19:36
3/16 Dalek Traak válasza:
Akkor ezért volt nekem ismerős ez a kérdés!
Szerintem csak kitaláció, de ha létezne akkor sem lenne köze Slender Manhez.
4/16 anonim válasza:
ez merre fele történik?
meglehet hogy slenderman
5/16 anonim válasza:
Nem, akiről te beszélsz az a pulykaember.
6/16 A kérdező kommentje:
Ez konkrétan Borsod.
2013. márc. 10. 18:34
7/16 anonim válasza:
Slenderman nem létezik!!!!!!! Ki az a pulyka ember??xDDD
8/16 anonim válasza:
lehetséges hogy ő az...ki tudja ?
9/16 anonim válasza:
Kedves kérdező te láttad valaha ezt az alakot? Hogyha nem valószínü ez egy legenda csak. Kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!