A húsevő sziget létezik?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 08:22
11/17 Christian Death válasza:
Szerintem ha (igazi)ferfiak lakjak a szigetet akkor valoszinu azok mind husevoek, igy lehet azt a szigetet akár husevo szigetnek is nevezni, biztos van sok ilyen.
12/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Tudod mi a különbség valóság és fikció között? Tudod mi az a fantázia világ?
Hány éves vagy?
14/17 anonim válasza:
Te írtad,hogy senki nem találta meg.Akkor honnan a büdös p*csából gondolják,hogy létezik.
Tudod kedves kérdező,ezt hívják fantáziának.
15/17 tatabike válasza:
Ja. Nekem Csubakka mesélte, hogy Han Solo volt ott, és alig tudott elmenekülni, még szerencse, hogy Luke arra járt, és az Erő segítségével kiszabadította Hant. Láttam is róla egy videót, R2D2 felvette. Jó is lett volna, csak 3PIO végig nyavajgott a film alat...
16/17 anonim válasza:
loupsolitaire: Hogyne akadtak volna rá? Új-Zélandon van.
17/17 anonim válasza:
Pi élete tényleg jófilm nekem is a szigetes rész tetszett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!