Szerintem ez a nő beszél a halottal ahogy a videón is látható? , (vigyázat felkavaró látványt tartalmaz! )
Aha, értelek. Minden tudás nélkül belemagyarázni a hülyeséget valamibe, amit nem értesz, könnyebb, mint gondolkozni. Nem ítéllek el ezért, mert látom, hogy még a helyesírással is gondban vagy, nemhogy a dolgok megértésével.
Nyitott lennék a témára, ha lenne valami alapja a feltételezésednek. Le tudnád írni, hogy mi alapján hiszed azt, hogy démonok szállták meg? Attól, hogy valaki hadonászik és üvöltözik, miért kell természetfelettinek lennie a jelenségnek? Egyes etnikumaink folyamatosan ezt csinálják, azokat is mind megszállta a démon? És értelmes, művelt embereket miért nem szállnak meg? Miért csak a buta roggyantakat?
Buta roggyantakat?
Nem kell ahhoz roggyantnak lenned hogy azzá válj!
Sok általad intelligensnek "gondolt, embertársunk került már ebbe a helyzetbe. Vannak kiknek nincs rálátásuk dolgokra csak nézik azokat.
Amit démoni megszállásnak hittek régen,
az már mára megdőlt.
Nem létezik a démoni megszállottság!
Valami más az!
Az idegenekkel való kapcsolathoz van köze.
Nekem meg lenne pár kérdésem:
1. A nő beszáll a liftbe, megnyomja a gombot, de az nem indul el. Tovább nyomogatja a gombokat (medijed valamitől, gondolom segítségért is kiabáll) de a lift nem mozdul. Nem furcsa nektek?
2. A nő kiszáll a liftből és a lift elkezd járkálni aszerint, ahogy a nő nyomkodta a gombokat. Nem furcsa nektek?
3. "Ahhoz, hogy az ember a víztartályokhoz jusson, át kell jutnia egy bezárt ajtón, ki kell iktatnia riasztót és fel kell másznia egy létrán." Szóval ez a labilis nő valami szabadulóművész is lenne? Nem furcsa nektek?
Itt a hosszabb videó: a lift nem mozdul, csak miután kiszáll kezd el működni. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3TjVB..
http://www.youtube.com/watch?v=t4K0SR9QxTY
nem értem ezen a videón ha amiután kiment véglegesen a nő és tekerem vissza akkor mindig megjelenik a nő és az ajtó bezárul amiután kiment a kamera percszámolója is leállt
és még hozzá tenném ezt is :) :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!