Léteznek szellemek, kísértetek pl. slenderman, kaszás ilyenek?
Szia!
Szellemek szerintem léteznek,nekem is volt pár történetem,de csak egyet írok le,mert ettől ijedtem meg a legjobban:Na,szóval,tegnap mentem ki a konyhába,és épp kapcsoltam volna fel a villanyt az előszobába,hogy lássak valamit,erre pont amikor felkapcsoltam a villanyt,egy fekete alakot láttam elsuhanni a sarokból,a konyhába....Hát inkább nem akartam volna kimenni,de kíváncsi voltam,hogy ez mi volt.Persze miután kimentem a konyhába,nem láttam semmit...Szerencsére!
És szerintem ha léteznek szellemek akkor kísértetek is léteznek.
Hát Slenermanban nem lennék olyan biztos,mert az csak a játékban létezik,igazából nem.Vagyis hát szerintem....De vannak azért hiszékenyek,akik elhiszik hogy létezik Bloody Mary,meg Slenderman,és akkor azt mondják hogy nehogy kimond 3-szor a tükör előtt éjjel hogy Bloody Mary,mert akkor előjön,és kikaparja a szemeidet!Meg hogy nem szabad sokat foglalkoznod Slenermannal,mert akkor eljön érted,és elvisz!Szerintem ezek hülyeségek....
A kaszásról nem tudok,de szerintem létezik,mert a papám is szokott kaszálni,úgyhogy persze hogy létezik.:D
De a döntés mindig rajtad áll,hogyha hiszel ezekben a dolgokban,akkor léteznek,de ha nem hiszel akkor nem léteznek,ennyi az egész....
Ha más azt mondja hogy léteznek akkor te már egyből hinni is fogsz benne?Ez van fordítva is....
Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Hát,Slenderman meg ilyesmik nem léteznek.
Azonban szellemek,kísértetek valószínű hogy léteznek...
De rajtad áll a döntés,hogy hiszel-e bennük vagy sem...
Remélem nem hiszel Slenderman-ban vagy a kaszásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!