Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a lény létezik? Hogy...

Ez a lény létezik? Hogy került a falra írás?

Figyelt kérdés
Egy fél év e álmomban fojamatosan egy fehér hajú ördög fél e lány aki először nem mert közel jönni hozzám de minden álomra egyre közelebb nagyon jó volt vele lenni mintha élne. Mindig azt hittem csak álom de fura volt hogy mindig ő van az álmomban de egyépként nagyon szép amitől nem ebernek néz ki. Minden este az álomban vele voltam és ma reggel ez volt írva a falra: my love peti. Nem tudok jól angolul ez mit jelent?

2013. febr. 10. 21:06
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy ezen az oldalon, mindenki UFOkat, szellemek lát, démonokkal flörtölget.. Engem még miért nem talált be egy helyes punk ördög csávó?:'DD Olyan kitaszítottnak érzem magamat ilyenkor..
2013. febr. 11. 19:00
 22/45 A kérdező kommentje:
Ő sosem tenne ilyet velem mert szeret engem te meg csak irídzségből írsz ilyet szerintem ha nem bocs de szerintem igen.
2013. febr. 11. 19:31
 23/45 anonim ***** válasza:

Ezt már régebben kiírtad és ugyanilyen válaszok jöttek.

Dezsávű. :D

2013. febr. 12. 03:09
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor menjél keresd meg a lányt, és minket hagyjál békén, oké?

És vegyél pár nyelvtanórát...

2013. febr. 12. 06:34
 25/45 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vegyél nyelvtan órát jól van? Nem helyes írást jöttem tanulmányozni csak egyszerű kérdést tettem de arra sem tutok normálisan válaszolni már nagyon elegem van.
2013. febr. 12. 10:11
 26/45 anonim ***** válasza:
a 20. vok az utolsó előtti komentet nekem írtad?
2013. febr. 12. 13:37
 27/45 A kérdező kommentje:
igen
2013. febr. 12. 13:54
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

>Szerintem meg te vegyél nyelvtan órát jól van? Nem helyes írást jöttem tanulmányozni csak egyszerű kérdést tettem de arra sem tutok normálisan válaszolni már nagyon elegem van.

Nyolc hibát ejtettél ebben a pici szövegben, bravó!

Egyet kell értenem az előttem szólókkal, már megkérdezted ezt régebben is, akkor se hitte el senki és most sem hiszi el (kivéve talán a #20-as, de mint látható, ő kb. a takonyamőbák szintjén vegetál, úgyhogy nem számít). A minősíthetetlen helyesírásod pedig ordít azért, hogy belekössenek.

Azt nem értem csak, hogy miért csodálkozol a válaszokon.

2013. febr. 12. 15:31
 29/45 A kérdező kommentje:
Akkor már csak azt mond meg kérlek hogy mikor tettem fel eszt a kérdést mert az nagyon érdekelne belinkelnéd jó?
2013. febr. 12. 15:50
 30/45 anonim ***** válasza:

kedves 28.

tegyél egy szíveséget és húzd le magad a WC-én mindenki örülne

szeretettel a 20.

2013. febr. 12. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!