Ez a lény létezik? Hogy került a falra írás?
Figyelt kérdés
Egy fél év e álmomban fojamatosan egy fehér hajú ördög fél e lány aki először nem mert közel jönni hozzám de minden álomra egyre közelebb nagyon jó volt vele lenni mintha élne. Mindig azt hittem csak álom de fura volt hogy mindig ő van az álmomban de egyépként nagyon szép amitől nem ebernek néz ki. Minden este az álomban vele voltam és ma reggel ez volt írva a falra: my love peti. Nem tudok jól angolul ez mit jelent?2013. febr. 10. 21:06
11/45 A kérdező kommentje:
Ha álmodtam hogy kerül írás a falra és miért mindig vele álmodom?
2013. febr. 11. 13:04
12/45 anonim válasza:
Lehet, hogy a szomszéd csaj vagy srác írta a faladra, csak te most vetted észre.Ha nem tanulsz meg helyesen írni, legközelebb azt írja faladra, hogy huje vagy.
13/45 A kérdező kommentje:
Egyszer magyarul nem tud ok most meg helyes en nem?XD Mit nésztek emberek? A kérdésemre válaszoljatok szerintem azért írta oda mert létezik és szeret.
2013. febr. 11. 13:17
14/45 Shai-Hulud válasza:
Ha ezt így eldöntötted, akkor mi a fenét kérdezősködsz itt tőlünk???
15/45 A kérdező kommentje:
Te meg minek kötöszködni jársz ide? Inkáb menyél el.
2013. febr. 11. 13:28
16/45 anonim válasza:
Ó, te jó ég...
12-13? x) Aranyos vagy. Várjál még ezzel a szerelem dologgal...Ne akard annyira. Jön az majd magától. :)
17/45 A kérdező kommentje:
Milyen 1213? Én várok vele ő irogat falamra.
2013. febr. 11. 14:44
18/45 anonim válasza:
12-13 éves körül vagy? :) Szerintem valaki meg akart viccelni, és most marha jót röhög...
19/45 A kérdező kommentje:
Nem anyi vagyok és nem akart elviccelni mert ma álmomba elmondta hogy ő írta csak nem tud kijönni az álomi síkból. segítsetek
2013. febr. 11. 16:32
20/45 anonim válasza:
én azt mondom hogy ez egy élet energia ördög (nincs nemük)
ha sikerül vele valahogy közösülnötök akkor elszívja az összes élet energiádat és szó szerint meg őrülsz, a falon lévő írás elősegíti a találkozást azért bontsd le a falat vagy költözz el, és ha még mindig találkozol vele álmodban akkor mond neki azt hogy kopjon le én nem leszek az áldozatod. (ezek a lények mindig úgynéznek ki ahogy az áldozat szépnek tartja) remélem többet segítettem mint az előzők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!