Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szeintetek öltözhetek Bloody...

Szeintetek öltözhetek Bloody Mary-nek farsangkor? SOS!

Figyelt kérdés
13 éves vagyok.A barátnőm Samarának öltözik,ezért gondoltam,hogy én beöltözök Bloody Marynek.vézesen közeleg a buli.megvan már a ruhám is,meg minden,de félek,hogyha beöltözök neki,valami átok vagy mittudomén micsoda száll rám! légyszi,írjátok meg,ha történhet velem valami,de kérlek azért ne szívassatok! csak ha olvastatok volna ijesmiről,vagy van vele tapasztalatatok!!!!!

2013. jan. 30. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vodka+paradicsomlé, és bele egy nyers egész tojás.
2013. jan. 30. 19:26
 12/17 anonim válasza:

Öltözz de ezt soha ne csináld=(

http://www.youtube.com/watch?v=76qxGSfTKdM

2013. jan. 30. 20:43
 13/17 anonim válasza:
tojást tojnál ettől
2013. jan. 30. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, milyen a ti sulitok hogy beöltöztök, az enyémbe nem volt ilyen XD

De amugy ha Bloody-nak öltözve jönnél velem szembe, én jól megvernélek és elfutnék XD

Bár mivel gondolom nem a magányosan egyedül sétálókat akarod ilyesztgetni az utcán szerintem semmi akadálya :D

2013. jan. 31. 10:37
 15/17 A kérdező kommentje:
nem fogunk ijesztgetni senkit! XD hideg van az utcán,nem megyek ki egy szál csipkés fekete ruhában! XD
2013. jan. 31. 18:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem ajánlanám...
2013. febr. 10. 10:20
 17/17 anonim válasza:
persze öltözhetsz annak öltözöl akinek akarsz.
2013. febr. 17. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!