Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Más is érzett már így? Slender...

Más is érzett már így? Slenderman figyel? (több lent)

Figyelt kérdés
mostanában sokat játszom a slenderman nevű játékkal, videókat nézek róla, cikkeket olvasok, stb... az a lényeg hogy slenderman kísért engem. Tehát nem úgy hogy követ meg megjelenik, hanem a fejembe fészkelt. pl.: amikor nem tudok aludni de be van csukva a szemem nem merem kinyitni. ha egyedül vagyok minig úgy érzem hogy figyelnek (Főleg ha egyedül vagyok). Ha a gépem előtt ülök mögöttem van a szoba ajtaja kb. 2-2,5 méterre és pl. épp gépezek akkor félek hátranézni mert olyan érzésem van hogy ottvan. Néha be is képzelem a szemem sarkába hogy látom de amikor felé fordulok rájövök hogy nem volt ott semmi. Szinte slenderman fóbiám van. Már próbáltam mindent: letöröltem a gépről a slenderman játékot, megpróbálom elkébzelni nem ijesztőnek, stb... Aki tudja hogy szabaduljak meg slendermantól az írjon.

2013. jan. 28. 22:10
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen velem is volt, szörnyű volt. Legyőzni úgy tudtam, hogy még többet néztem, de elkönyveltem magamban, hogy kamu. Azóta teljesen fan lettem. Egy csomó vicces kép van róla. Csak írd be a google képekhez hogy: Slenderman meme (mondjuk ide kell angol). vagy csak nézd meg ezeket:

http://www.youtube.com/watch?v=5Kj6YsUJLzE

http://www.youtube.com/watch?v=zQRmDcAvjAQ

Régen én is féltem tőle, de mióta tudom, hogy nem legyőzhetetlen (és már ennek tudata is reményt és esélyt ad ellene egy találkozásnál) azóta nem félek tőle.

Nézd meg ezeket a képeket:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem tudtam segíteni.

UI: ja meg azt hozzáteszem, hogy beszereztem egy katanát, amit mindig magam mellett tartok vész esetére, és az ad elég biztonságérzetet.

2013. febr. 4. 21:45
 22/40 anonim ***** válasza:

Slendermanről több elmélet is felmerült.

1. Amerika egy részén élt valamikor az 1800-1900as évek között,és rend ellenessen magas volt,ráadásul iszonyú gonosz is,mert megölte a gyerekeket. (Innentől csak cafatokból tudtam összeszedni a sztorit. )elvileg miután meghalt , a szelleme még gonoszabb lett,és nem mehetett a túlvilágra(lásd: töklámpás jack.. fura,sok közös vonásuk van..)azóta a szelleme járja a dimenziókat,és halloweenkor magával csalogatja a gyerekeket.rengeteg gyerek eltűnést az ő számlájára írnak. sok fényképen szerepelt félig egy fa mögé állva,de mindig úgy,hogy látszódjon. De CSAK fényképeken látták...aki meglátta,azt elvileg megölte.

2.egy képszerkesztős versenyen olyan képet kellett összehozni,ami nem csak félelmet keltő,hanem egyenesen horrorisztikus. xy nyert,és ő alkotta meg slendermant. erről mintázták a játékot is.

sajnos mind2 állításban van igazság..

mellesleg én is nagyon be voltam szarva tőle, de túltettem magam rajta. max 1 hónap,és röhögni fogsz magadon,hogy mennyire be voltál tojva :)

2013. febr. 5. 20:57
 23/40 anonim válasza:
91%

Üdv! Én vagyok Slenderman. Ezt az üzenetet csak te látod. senki más. Figyelj jól az árnyékokra, bármikor utolérlek, elkaphatlak.Vigyázz!Legalábbis jobb ha vigyázol!

Tudom a nevedet is. Dominik.Követlek, egész nap s egész éjjel.Ne menj fürödni.Figyellek aközben is.

Szép jó éjszakát kívánok.Válaszd majd ki az esti mesét.

Üdvözlettel:Slenderman!

2013. febr. 8. 10:12
 24/40 anonim ***** válasza:
54%

Na ezen jót röhögtem 23. válaszoló XD

22es voltam.

2013. febr. 8. 18:03
 25/40 anonim ***** válasza:
33%

Én foglalkozok a természetfeletti lényekkel, itt egy videóm a slederman-ről: http://www.youtube.com/watch?v=e-Zl-L0828A

(Angolul van)

2013. febr. 14. 16:24
 26/40 MustanGirl ***** válasza:
Megértelek._.én is így érzek,de re káll jönnöm,h Slenderman csak kitaláció...egyszer odaképzeltem a saroka,és nem féltem.Sőt lett volna azt is megkérdeznem h Lesz-e a barátom
2013. febr. 26. 10:30
 27/40 A kérdező kommentje:
na ha valami sötét szobába vagy és úgy képzeled el akkor már nem vicces. Amugy már kezdem elfelejteni
2013. márc. 2. 19:21
 28/40 anonim válasza:

Slenderman labdába se rúghat Ő mellette ;)

http://www.youtube.com/watch?v=zQRmDcAvjAQ

2013. márc. 2. 23:38
 29/40 anonim válasza:
33%
Nem slenderman volt, hanem a Józsiláma szelleme! Hatalálkozol vele, mondd meg neki hogy vegye ki a dezoxiribonukleinsavat a téridő- kontínumból!!!
2013. márc. 9. 21:13
 30/40 MustanGirl ***** válasza:
78%
Nehogymár._.ha találkoznék vele nem ő enne meg engem hanem én őt xD
2013. márc. 30. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!