Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Más is érzett már így? Slender...

Más is érzett már így? Slenderman figyel? (több lent)

Figyelt kérdés
mostanában sokat játszom a slenderman nevű játékkal, videókat nézek róla, cikkeket olvasok, stb... az a lényeg hogy slenderman kísért engem. Tehát nem úgy hogy követ meg megjelenik, hanem a fejembe fészkelt. pl.: amikor nem tudok aludni de be van csukva a szemem nem merem kinyitni. ha egyedül vagyok minig úgy érzem hogy figyelnek (Főleg ha egyedül vagyok). Ha a gépem előtt ülök mögöttem van a szoba ajtaja kb. 2-2,5 méterre és pl. épp gépezek akkor félek hátranézni mert olyan érzésem van hogy ottvan. Néha be is képzelem a szemem sarkába hogy látom de amikor felé fordulok rájövök hogy nem volt ott semmi. Szinte slenderman fóbiám van. Már próbáltam mindent: letöröltem a gépről a slenderman játékot, megpróbálom elkébzelni nem ijesztőnek, stb... Aki tudja hogy szabaduljak meg slendermantól az írjon.

2013. jan. 28. 22:10
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%

Ne félj, ami nincs az nem tud bántani.

Várjunk, mintha valaki állna mögörxhzsftsfjit54grxz&!f

2013. jan. 29. 18:59
 12/40 A kérdező kommentje:
ja persze mielőtt elkapott az a valami volt időd rányomni a "Komment elküldése" gombra mi?
2013. jan. 29. 19:05
 13/40 anonim ***** válasza:
90%
Nem kapott el, csak beleverte a fejem a billentyűzetbe mert azt mertem állítani, hogy nem létezik. De most már hiszek benne sőt össze is haverkodtunk. Ja és azt mondta te is higgy benne mert különben odamegy és a te fejedet is beveri a billentyűzetbe.
2013. jan. 29. 21:30
 14/40 anonim válasza:
82%
Adam Slender eltitkolt testvére (XD) [Bocs a hülyeségért]
2013. jan. 30. 18:22
 15/40 anonim válasza:
79%
Figyelj, a Slenderman nem létezik! De ha létezne is, miből gondolod hogy bántana? Hiszen a játékban sem bánt csak áll... szóval ha álmodban látnád, akkor ne ijedj meg, hanem mennj oda és keverj le neki egy nagy fülest! És komolyan mondom nem megbántani vagy cikizni akarlak. Komolyan mondtam amit mondtam.
2013. jan. 31. 17:19
 16/40 anonim válasza:
64%

Nézz szembe a félelmeddel!!

Ha úgy érzed hogy ott van akkor nézz oda és meglátod hogy nincs ott semmi.

Ugyan ezt csináld ha nem tudsz aludni.

Ha ezt megcsinálod egyik este másnap már nem is fogsz félni.

2013. febr. 1. 11:43
 17/40 anonim ***** válasza:
84%
Hallod, én is játszottam vele párszor, és tiszta paranoiás lettem XD ne aggódj, el fog múlni, ne nagyon fókuszálj arra a köcsögre;D
2013. febr. 1. 21:46
 18/40 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=1QKbZG_txnY

Amúgy én régen a minecraftal voltam így,ha túl sokat kockultam becsuktam a szememet és odaképzeltem magamat a minecraftba:D

2013. febr. 2. 17:09
 19/40 Maresz 1229 válasza:
66%

Nekem is volt ilyen és én igazából úgy szabadultam meg tőle

, hogy nem játszottam azzal és semmi más ilyesztő játékkal és egy nap után semmi.De nálad súlyosabb a helyzet?

2013. febr. 2. 17:09
 20/40 anonim válasza:
39%
Játssz mással azt kész. Vagy küld rá Chuck Norrist ;)
2013. febr. 2. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!