Képzelj el egy ilyesmit amit este bekapcsolnak. Szerintem van fénye. :D
Egyébként nincs hírzárlat időképen már tegnap este hozták az okokat, és a cég egy percig nem tagadta a jelenséget...
2013. jan. 24. 09:26
23/35 anonim válasza:
tegnap 21:16
igen az, ti meg ültök a csontra várva mint egy kiskutya.
Nem mindenben "ufót" látunk, hanem nem hiszünk el mindent , magyarán kételkedünk abban amit elénk tesznek , végül is nem agyhalott az ember( legalábbis némelyik) hogy bólogatós bábu legyen.
Te bizonyára tudsz minden kormány legbelsőbb kis titkairól is azért vagy ilyen önbizalomtól duzzadó...
2013. jan. 24. 15:54
24/35 anonim válasza:
tegnap 21:16
olvasgass előbb te is mit akartak először hírt kiadni a kedves emberkék, csak kerezstülhúzták a svédek....
2013. jan. 24. 15:59
25/35 anonim válasza:
Kérdező, ha az igazságot nem fogadod el, akkor mi írhatunk akármit neked...
2013. jan. 24. 19:04
26/35 anonim válasza:
Ma a jónép nyugalmának érdekében kamerák előtt megismételték. Tessék felcsoszogni az index.hu-ra aztán leírni 100x, hogy "nem fogok mindenben ufókat látni".
2013. jan. 24. 21:07
27/35 Napkiraly válasza:
Először a céges kocsiban vettem észre villanást. Nem igazán értettem. Leraktam,átültem a sajátomba, és ott is elvakított egykét villanás. Mindez a belvárosban. Nem értettem, de sosem láttam ilyet, csodálkoznék ha havi 5x menne ez
2013. jan. 24. 23:30
28/35 anonim válasza:
legközelebb kérd meg ha ilyet csinálnak közvetlen közelről nézhesd a teszla tornyot nyalogatva
2013. jan. 24. 23:39
29/35 anonim válasza:
"olvasgass előbb te is mit akartak először hírt kiadni a kedves emberkék, csak kerezstülhúzták a svédek...."
Mit húztak keresztül a svédek?:O
2013. jan. 25. 17:50
30/35 anonim válasza:
Egyébként az senkinek sem ad gyanút arra, hogy megismételték a jelenséget nagy közönség előtt? Mintha hitegetni akarnának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!