Léteznek Földre szállt angyalok?
Figyelt kérdés
Engem mindig mindenhol megtalál mindenféle ember. De tényleg nagyon sűrűn, pl a kéregetők, vagy ha el akar adni valamit, akkor legtöbbször engem szemelnek ki, és én olyankor úgy érzem, hogy küldetésem van és kell nekik adnom valami jót. persze nem mindig cselekszem helyesen, mert nagyon félénk vagyok. :S De valamikor tényleg adok pénzt, és az is elég gyakran van. .) Az igazság az, hogy ha kisegítem őket, akkor mindig megdicsérnek, hogy milyen csinos és aranyos vagyok. Én mindig mosolygok ezekre az emberekre és ők is visszamosolyognak rám. Valamikor ételt adok a táskámból. Vagy ha nincs más, rajzolok valamit. Általában angyalt szoktam rajzolni nekik. Haverjaim is mindig mondják, hogy "ejj, ezek mindig megtalálnak téged" és nevetnek. De nem csak az eféle emberek találnak meg, hanem az összes többi. Mindig én vagyok az, akitől megkérdezik hány óra, merre kell menni, stb. Vagy késő este amikor kinn vagyok egyedül, jön egy csapat fiú és egyik se akar tőlem semmit, csak fél óráig beszélgetünk. :D És a végén úgy búcsúznak el, h vigyázzak magamra. Régebben, még buliban sem mászott rám senki, hanem csak a társaságomban maradtak ... és hazakísértek. A hangomat mindenki szereti. Szeretik hallgatni az emberek ahogy beszélek, mert állítólag édesen kellemes hangom van. Ha énekelek, vagy dudolászok azt is szeretik hallgatni. Állítólag sugárzik belőlem valami bájosság, és angyaliság.Csak a szorongásaimat nem szeretem. :S Sokszor bevillan a fejembe emberek halála, kiváltképp a rokonaim és a szeretteim halálát látom magam előtt, vagy átélem a pillanatot amikor megtudom, hogy elhunytak. :(2013. jan. 21. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!