Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek Földre szállt angyalok?

Léteznek Földre szállt angyalok?

Figyelt kérdés
Engem mindig mindenhol megtalál mindenféle ember. De tényleg nagyon sűrűn, pl a kéregetők, vagy ha el akar adni valamit, akkor legtöbbször engem szemelnek ki, és én olyankor úgy érzem, hogy küldetésem van és kell nekik adnom valami jót. persze nem mindig cselekszem helyesen, mert nagyon félénk vagyok. :S De valamikor tényleg adok pénzt, és az is elég gyakran van. .) Az igazság az, hogy ha kisegítem őket, akkor mindig megdicsérnek, hogy milyen csinos és aranyos vagyok. Én mindig mosolygok ezekre az emberekre és ők is visszamosolyognak rám. Valamikor ételt adok a táskámból. Vagy ha nincs más, rajzolok valamit. Általában angyalt szoktam rajzolni nekik. Haverjaim is mindig mondják, hogy "ejj, ezek mindig megtalálnak téged" és nevetnek. De nem csak az eféle emberek találnak meg, hanem az összes többi. Mindig én vagyok az, akitől megkérdezik hány óra, merre kell menni, stb. Vagy késő este amikor kinn vagyok egyedül, jön egy csapat fiú és egyik se akar tőlem semmit, csak fél óráig beszélgetünk. :D És a végén úgy búcsúznak el, h vigyázzak magamra. Régebben, még buliban sem mászott rám senki, hanem csak a társaságomban maradtak ... és hazakísértek. A hangomat mindenki szereti. Szeretik hallgatni az emberek ahogy beszélek, mert állítólag édesen kellemes hangom van. Ha énekelek, vagy dudolászok azt is szeretik hallgatni. Állítólag sugárzik belőlem valami bájosság, és angyaliság.Csak a szorongásaimat nem szeretem. :S Sokszor bevillan a fejembe emberek halála, kiváltképp a rokonaim és a szeretteim halálát látom magam előtt, vagy átélem a pillanatot amikor megtudom, hogy elhunytak. :(
2013. jan. 21. 18:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
mondom. hogy beképzelt vagy....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. jan. 21. 18:54
 12/31 loupsolitaire ***** válasza:
89%

Az én meglátásom az, hogy ha vannak is angyalok (tehát "Isten küldöttei"), akkor azok nem itt, a gyk-n akarnának saját létezésükről megbizonyosodni. ;)

Ha igaz, amit írtál:

- szép vagy; én is inkább egy szebb lánytól kérdeznék valamit, ha úgy adódna

- a kéregetők mindenkit megtalálnak, ebben biztos lehetsz; hát még akik rád akarnak valamit tukmálni :D Hogy ilyenkor késztetést érzel, hogy adj valamit? Megfelelési kényszer... is lehet.

- nekem is volt pár gimis o. társam, akik szépek voltak, és átlagon felüli szépségük miatt nem mert rájuk mászni egyik hímtársam sem, mondván: "esélytelen"; előfordul ;)

- adakozni sokan szoktak; én is

- elhunyt családtagra ki ne gondolna többet? Főleg, ha nem sikerül feldolgoznia az illetőnek a történteket.

Mindenesetre maradj ilyen! Esetleg némi szerénységgel kibővítheted rendkívüli mivoltodat. :)

(Ui.: Hány éves vagy?)

2013. jan. 21. 22:37
 13/31 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. :)
2013. jan. 21. 22:57
 14/31 anonim ***** válasza:
Én ismertem egy hasonló embert, aki a barátom volt (sőt mindenkinek) de benne éppen az volt a rendkívüli hogy nem tartotta magát rendkívülinek, mikor mondtuk neki hogy benned van valami akkor mindig csak legyintett, szerintem csak különleges szeretnél lenni és próbálsz valamit találni ami azzá tesz..
2013. jan. 21. 23:22
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, csak unatkoztam és épp azon gondolkoztam, hogy milyennek neveznek a barátaim... Ez sült ki belőle. A poén jogát fenntartom! :D Én saját magamra amúgy viccen kívül nem mondanék ilyet, de természetesen imponálnak a visszajelzések.
2013. jan. 21. 23:36
 16/31 anonim ***** válasza:
nézd az ODAÁT című sorozatot akkor kasz választ DDDD
2013. jan. 22. 01:31
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

Mások is szoktak adni, adakozni, segíteni, másokat gyámolítani, és teszik ezt úgy, mint a világ legtermészetesebb dolga. Számon sem tartják, nemhogy még így sorbaszedve olyan emberektől is besöpörjék a dicséretet, akik enélkül tudomást sem szereznének róla.

Tehát valóban egy kicsit visszább kellene fognod az öndicséretet, ismered az ehhez kapcsolódó közmondást, ugye???

2013. jan. 22. 07:46
 18/31 A kérdező kommentje:
Eszembe se jutott, hogy dícsérem e magam vagy sem. :D
2013. jan. 22. 12:52
 19/31 A kérdező kommentje:

tegnap 22:37

Uhh, te vagy az "elhunyt családtagos" is. Azt hittem két külön személy. :) Rajtad gondolkoztam a buszon.

Nem tartom magam szépnek, és még "jó nő" se vagyok, ezért nem is értettem soha, hogy miért vannak fiúk mindig a környetembe.

És nem az elhunyt családtagjaimon filózok, hanem azoknak a jövőbeli halálán akik még élnek...

De igazatok van, mások is szoktak adakozni, sőt, valakinek abból áll az élete, hogy adakozik.

2013. jan. 22. 12:57
 20/31 anonim ***** válasza:
Ez mindenkivel így van, nekem is adnak 2-3 szórólapot naponta, és több emberrel is szoktam találkozni minden nap, aki kér tőlem pénzt. Persze mivel elég nehezen tudunk így is megélni, csak ritkán tudok adni, ha látom, hogy nem piára költenék. Anyukámmal többször is felajánlottunk, hogy adunk 1 zsemlét, de az nem kellett nekik, hanem szitkozódva elmentek... Pont pár hete jött egy nő, hogy otthon hagyta a bérletét, és kéne pénz buszjegyre, erre mondtam, hogy tudok adni neki buszjegyet, de persze az nem volt jó. A többségük csak addig kedves, amíg adsz nekik, hidd el! Amúgy ez valószínűleg azért van, mert sokat járkálsz olyan helyen a, ahol sokan vannak. Tőlem is ezért kérnek ennyien, mert a belvárosban van az iskolám, és 4 körül érek haza, addig ott mászkálok, persze hogy összefutok ilyen emberekkel:))
2013. jan. 22. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!