Ti szoktatok beszélni az őrangyalotokhoz? Butaság lenne?
Figyelt kérdés
CSAK azok írjanak akik hisznek bennük.2013. jan. 14. 23:02
1/15 anonim válasza:
Kizárólag Istent szoktam megszólítani. Ő a lét egyetlen biztos pontja.
2/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jó, ha beszélsz vele. Gondolom, ha hiszel az angyalokban, akkor Istenben is hiszel. Így hát Istennel is beszélhetsz. De az biztos, hogyaz Őrangyalod nagyon jó segítőd, és közvetítőd, mert Istennel közvetlenül kapcsolatba kerülni jóval nehezebb, mint az angyallal.
3/15 anonim válasza:
Nekem őrördögöm van, vele szoktam beszélgetni.
4/15 anonim válasza:
az ilyesmi egyszerre butaság és egyszerre nem. mert bármi ilyesmi túl kell, hogy lépjen az ésszerűn. ott pedig nincsenek érvek. szóval azt teszed, amit akarsz.
sok szerencsét.
5/15 anonim válasza:
Szoktam.
Néha érzem is, hogy segítenek..
(Tudományos beállítottságú embernek tartom magam, pont ezért nem zárom ki azt amit nem ismerek. Miért ne lehetne az életnek egy olyan szakasza ahol más, nem jelenlegi anyagi ismereteink formájában létezünk.)
6/15 anonim válasza:
Én nem hiszek semmi ilyesmiben, de azért válaszolok.
Egyáltalán nem butaság, és nem kell hallgatnod a többiek véleményére sem. Ha neked ez bármilyen formában segít és ad egy biztos pontot, ahová fordulhatsz, akkor beszélgess vele.
7/15 anonim válasza:
Istenem mennyi embernek butítják még el a fejét...
8/15 anonim válasza:
Attól, hogy valamit nem ismersz még létezhet. Ugyanilyen hülye gondolkodás miatt üldözték a tudományt pár száz éve.. Szóval akkor most ki is a buta?
9/15 A kérdező kommentje:
Értelmezési problémákkal máshová forduljon az aki nem olvasta el amit fent írtam. Konkrétan nem azzal van bajom, hogy valaki nem hisz benne, hanem azzal hogyha valaki azt hiszi, hogy neki van igaza, a másik meg hül*e. A többieknek meg köszönöm a válaszát. :)
2013. jan. 15. 17:51
10/15 anonim válasza:
Ok, most tegyük fel hogy mész az utcán és azt látod hogy valaki egyedül áll és beszélget a levegőbe, te nem nézed hülyének? Ez ugyanaz, legfeljebb te nem mások előtt teszed (jó esetben)... de ettől még semmi értelme. Ha gondjaid vannak akkor oldd meg, ha beszélgetni akarsz akkor élő létező emberekkel tedd. Ennek van értelme is, és még válaszolni is tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!