Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a vámpírokban? Valóban...

Hisztek a vámpírokban? Valóban léteztek/léteznek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok cikket, irományt meg egyéb más dolgot olvastam, és hát nagyon megfogott a téma, és érdekelne, hogy szerintetek léteznek-e?

Na, aki komolyon gondolja, vagy úgy érzi, hogy vámpír, vagy valóban az, akkor írjon, mert jó lenne valakivel elbeszélgetni az ilyenekről..:)

Csak normális válaszokat várok!:) Köszi!

2013. jan. 12. 16:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi vérszópot egyrakáson, borzalmas szerintem léteznek vámpirok PL ott vannak a ügyvédek Vagy a volt barátnők vagy ott van orbán viktor az egy igazi vérszívó, pióca minden évadban elő jön valami adóval, szóval vannak vámpirok, akik. a vérünket szívják :xD
2013. jan. 12. 18:04
 12/32 anonim ***** válasza:
42%
Te loupsolitaire vámpir kutató vagy a gyakorikérdéseknél :xD
2013. jan. 12. 18:09
 13/32 anonim ***** válasza:
Goku,még mindig förtelmes a helyesírásod.
2013. jan. 12. 18:45
 14/32 loupsolitaire ***** válasza:
46%
Vámpírkutató... :D Vagy inkább tudom, mire való a kereső.
2013. jan. 12. 19:07
 15/32 anonim ***** válasza:
Utolsónak (bocs de a nevedet nem tudom megjegyezni ,bemásolni meg utálok) igaza van.Mi miért vegyünk komolyan kérdező ha te nem veszed komolyan az oldalt?Ugyanis a gyakori kérdésekben van egy ilyen funkciója hogy ha a kiírandó kérdés hasonlít egy régi kérdésre ,akkor kidobja hogy:"nézd meg ,nem szerepel-e kérdésed a fentiek közt?".Szóval te ezen meg se állva,továbbmentél a kérdés kiírása gombra.Hát kösz.Az oldalt már amúgy is ellaposítoták a mindenféle "mit jelent az álmom" kérdések de ne érdekeljen,tegyed csak fel 100-jára is ugyanazt a kérdést.Nem tudom mire jó ez.A toplistán így több pontot lehet szerezni,vagy mi?
2013. jan. 12. 19:15
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

Havalamit el. írók egyből kritizáltok Mikor engem kritizálsz,

kicsikét magadat is

bántod,

Mert görbe tükröt

mutatok neked, amiben

saját magad látod! :DDD

2013. jan. 12. 19:17
 17/32 anonim ***** válasza:
63%
Jabés hát persze,az udvariasságért nem csak egy offot írok hanem választ is.VÁMPÍROK SOHA?SOHA NEM LÉTEZTEK?LÉTEZNEK ÉS NEM IS FOGNAK!!!!...(sok sok felkiáltójellel később)...!!!!!!
2013. jan. 12. 19:19
 18/32 anonim ***** válasza:

Javítás: *SOHA,SOHA

és javítás:*Ja és

2013. jan. 12. 19:20
 19/32 anonim ***** válasza:
Te undorító loupsolitaire ezt most, meg kaptad :xDDD
2013. jan. 12. 19:21
 20/32 loupsolitaire ***** válasza:

Jajj nekem. :D

Goku, csak a kedvedért: nem hiszek a vámpírokban, és nincs rá bizonyíték, hogy léteznek/tek.

2013. jan. 12. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!