2-Napja éjszaka olyan 3 körül valaki kopog az ajton 2-szer Voltak furcsa dolgok a lakásban éjelente zaj TV, Nootbook magátol bekapcsolt. A párom is hallja nem csak én. Tudtok erre valami megoldást?
Hello.
Kíváncsi vagyok mi lehet az és a szentelt víz nem hülyeség, de viszont abban van igazság hogy bármi lehet.(Egyébként tök jó hogy más jobban tudja mi lehet az, ezt a ne röhögtess dologra értem, mert lehet természetfeletti is)
Nálunk is volt hasonló régebben de megoldottuk, hogyha érdekel hogyan akkor majd privátban elmondom.
Szerintem kicsit erős le isten barmázni azt aki hisz a szenteltvízben. Mindenkinek joga van abban hinni amiben akar, neked meg nincs jogod emiatt lehülyézni akárkit is.
Szerintem kicsit erős le isten barmázni azt aki hisz a szenteltvízben. Mindenkinek joga van abban hinni amiben akar, neked meg nincs jogod emiatt lehülyézni akárkit is.
bár nem hiszem, hogy joghoz van kötve a lehülyézés, ilyen törvényről még nem hallottam, de ez igaz, elnézést kérek. valóban intelligens emberekről beszélünk, akiket csak a hitük különböztet meg, köszönöm, hogy szóltál.
Szia!
Hogy mi van nálatok arra nem tudom a választ,de leírom a saját élményünket.
Mi 8éve lakunk a családi házban.Teljesen különálló ház,1350nm es nagy telekkel.Bp 11.kerület Kamaraerdő.Három nagytestű kutyám van,akik nem igazán tűrnek meg új jövevényt a kertben.Macskákból már 5öt kellet elzsákolnom.Ha süni van,akkor éjjel 3kor is ki kell mennem kirakni a kertből,mert addig bizony nem alszunk.Megölni nem tudják,mert szúr,de szétvágja az ideg őket.
Van egy 3éves kisfiam aki az anyával alszik az alsó szinten,mert én hajnalban jövök megyek munkáim miatt.Én 35 éves 107kilós kigyúrt srác vagyok.(20év küzdősport)
Ezeket azért vázoltam fel,hogy éretessem,nem az a rtl-be betelefonálós átoklevetetős forma vagyok.
Az első alkalomnál nem foglalkoztam vele.Hangos kopogásra ébredtem éjjel.Kiugrottam,körülnéztem.A kutyám hátulról futottak megnézni,hogy mi van velem.Gondoltam,ha ők nem nyugodtak,akkor megyek vissza aludni.
Most egy picit már ráparáztam,mert tegnap éjjel ismét erős kopogásra ébredtem.Kirohantam a kertbe és kinéztem,semmi.A kutyák megint farok csóválva jöttek.Ennyi idő alatt ember nem tudna kimászni a kerítésen.(+3 nagy kutya)A kopogás nem az ajtótól jött.Két különböző helyről jött mindkétszer,de nagyon hangosan.Az asszonynak elmeséltem és mondta,hogy már neki is volt 2ilyen alkalom is,mikor én dolgoztam.Egyszerűen nem is találok olyan pontot a házon,ahol ilyen hangosan lehet kopogni.Műanyag ajtók,lenikecelezve a ház körbe.Nem is olyan öreg ház,ráadásúl ez most kezdődött nem rég.
Van amelyik egész Európában előfordul. Nem tanulmányoztam át részletesen, csak az elejét, felőlem lehet a sivatagban is, de mit fog enni? De nézd át, lehet, hogy ott is van belőle. Gondolom elég szívós állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!