Mi is az az indigógyerek?
Figyelt kérdés
Voltam egy ilyen doktornál aki megfogta ott a homlokomnál, kérdezett pár kérdést (hogy születtem stb.) és azt mondta hogy indigógyerek vagyok vagy csillagküldött vagy valami ilyesmi.... Ez lehetséges? És ha igaz én ezt ki tudom valahogy használni? De egyáltalán mit jelent az "indigógyerek" kifejezés?2013. jan. 8. 14:28
11/15 anonim válasza:
Vannak indigó gyerekek, illetve manapság már fiatal felnőttek. Különlegesen intelligensek, kivált a legutóbbi technológiákat, elektronikus találmányokat tudják jól követni, félelmetesen gyorsan felfogni használni, fejleszteni.
12/15 anonim válasza:
Erről az indigógyerekről egy vicc jut eszembe:
Tudod hogy csinálják az ikreket? Indigóval.
Hát a kancsal gyereket? Kapu alatt. Az egyik jobbra néz,a másik balra.
És a hülye gyereket?.....Kérded meg apádtól
14/15 anonim válasza:
indigógyerek=indigló halrudacska,sosem szára de mindig finom :D
15/15 anonim válasza:
A'mék gyorsan másol. (Mismásol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!