Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki tudja hogy kell szellemet...

Ki tudja hogy kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:49
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet. Én ezzel úgy vagyok..hogy ne háborgassunk olyan dolgokat amiket nem ismerünk és nem vagyunk benne biztosak hogy nem teszünk vele valami rosszat.Ezek komoly dolgok. Nem játék. Következményei lehetnek. Mit csinálsz ha megjelenik egy rossz szellem..vagy démon.. és nem tudsz megszabadulni tőle? Ha rajtad ragad? A végén nem te akarsz majd másokat ijesztgetni...azt fogod kívánni bár ne tettél volna semmit... tudom hogy ez most ilyen misztikusan hangzik.. de szerintem ha már belevágsz... és tényleg lebeszélhetetlen vagy... készülj fel a legrosszabbra...
2010. aug. 14. 21:25
 22/25 anonim ***** válasza:
nah teszteltük a rendszert még tegnap 10 óra fele (kimentünk a temetőbe hozzá mer ott nem baj ha marad 1 szellem szabadon mer biztos talál 1 üres testet) nah és annyi történt hogy furcsa zajok meg fények meg vibrálás minden irányból (hol innen hol onnan) és utánna vettük észre hogy a rohadt márványsírokról verődött vissza a csillaghullás fénye, de ez beletellett 1 fél órába mert mindig odamentem hogy megnézzem mi az a hangok meg a békainvázió miatt voltak :D az viszont még mindig furcsa hogy vibrálást érzek minden éjszaka a szobámban de tegnap ahogy hazaértem nem észleltem semmit. ezt valaki magyarázza már meg mer lenne 1 tippem de nem tudom miaz.
2010. aug. 15. 18:29
 23/25 anonim ***** válasza:
hmm érdekes :) nem tudom. esetleg privibe elküldhetnéd az msn címedet, és akkor msnen meg tudnánk ezt beszélni :) ha van kedved hozzá :) tudok egyet s mást ezekről, lehet tudok segíteni neked. :)
2010. aug. 15. 21:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Én is akartam szellemet idézni és még jó,hogy elolvastam ami oda volt írva.Szóval volt egy 45 éves nő és szellemet idézett egy baráti társaságban.Fogalmuk sem volt,hogy kell és a szellem megszállta Anna testét.Azután Anna senkivel sem barátkozott letojta az ismerőseit.Végül kiugrott az ablakon és szörnyet halt.
2010. nov. 14. 13:06
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
"Húúúúúú! Húúúúúúúúúúúúú!" - szellem
2020. dec. 12. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!