Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki tudja hogy kell szellemet...

Ki tudja hogy kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:49
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
85%
Szerintem jobb ha nem próbálkozol vele,esetleg olyan segítségével aki ért hozzá.Nem kéne az ilyet fél vállról venned,mert bajba keverheted magad meg mi egymás...
2009. szept. 5. 14:16
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
De tényleg nem kénne ilyennel szórakoznod mert ha megidézel egy jó szellemet nem lehet belőle semmi de ha épp az ellenkezőjét fogod ki egy életen át hozzád ragadva "él" és megkeseriti az életedaz élő ember energiáit használja önmaga fenntartására. Lehetnek olyan jelek is, amik ennél kézzelfoghatóbbak. Ajtócsapkodás, égve maradt villany ( pedig emlékszel rá, hogy leoltottad). A lennmaradt lélek jól érzi magát, hiszen környezetéből energiát kap. Te meg ideges vagy és félsz, mert neked ez ugye nem jó. Eltolnád magadtól a lelket. Ettől meg ő lesz ideges, és akár az életedre törhet. Ha az ember bekerül az ezoterikába, akkor fejlődik lélekben. És ez a fejlődés magával hozza a jó és a rossz felismerését és annak elfogadását. Ha felismered és elfogadod a jó és a rossz létezését, akkor különbséget tudsz tenni, és nem akarsz ilyen hülyeségekbe belemenni.
2009. okt. 27. 08:52
 13/25 anonim válasza:
93%
Sztem azért mondják(ne vegyétek magatokra) a "hozzáértőkstb", h nem szabad ilyet+tilosmegmindenilyesmi, mert csak átverik a népet, és tudják, h ha a "Tompa Mihály faluról" megpróbálkozik ilyennel, akkor úgysem fog neki sikerülni és inkább jól ráijesztenek.....aztán, vki megteszi.....lássanak csodát....kiderül a "hozzáértőszakemberutánzatszégyenteljesönmaga" még is csak egy kontár....Amúgy én hiszek a szellemekben.Sztem vannak, de én egyedül ki nem próbálnám a megidézésüket.
2010. jan. 13. 00:02
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

őőőő én nem nagyon hiszek az ilyenbe

aki egyszer meghal az meghal sztem és ezt nem lehet sehogy visszacsinálni...

szal sztem megpróbálhatod..

2010. máj. 18. 21:00
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

ha neten keresgélsz kicsit, találhatsz jó idézéseket.

viszont én is azt mondom, hogy NE!

tapasztalatból, elég kellemetlen dolog, ha a nyakadon/nyakatokon marad 1 szellem.

2010. jún. 1. 14:53
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
ha tudni akarod hogy kell szellemet idézni itt keress Mateka.szabo@hotmail.com
2010. jún. 5. 23:09
 17/25 anonim ***** válasza:
80%
mateka.szabo@hotmail.com
2010. jún. 5. 23:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Hmmm esetleg valaki elmondaná gonosz démont hogy kell? -ha már itt tartunk. Amugy annyiban biztos vagyok nagy lelki felkészültség kell 1 szellem/démon megidézéséhez (annyi hogy ha baj van vissza is tudd küldeni és nem ilyen mijatyánkokkal meg "isten"nevébenekkel(a legtöbb ilyen "lényt" csak felidegesíted vele) hanem tiszta lelki koncentrációval magára a megidézett lélekre irányuló dühvel(igazi dühről beszélek mintha megölte volna valakidet) és ezt a dühöt úgy irányítani hogy az alany elhiggye hogy ezzel kárt tehetsz benne és rettegjen tőled, így elüldözheted vagy akár az irányításod alá vonhatod (minimális időre) hát kb ennyi meditálsz kb 5 évet és egy gyengébb szellemet meg is idézhetsz.
2010. aug. 12. 22:50
 19/25 anonim ***** válasza:

utolsó hozzászóló: próbálkoz ouija vagy quija tábla segítségével, ezekkel inkább démonokat lehet idézni. esetleg 5 fekete gyertyát vegyél, pentagrammát csinálj belőlük, és hívj egy démont :) bár én ezeket sem ajánlom...

ouija v, quija táblát megátkozhatja a szellem/démon, és akkor még csak visszaküldeni sem fogod tudni.. és ami a legfontosabb, a táblát NE használd egyedül... és ha már démont akarsz, biztosítsd be magad, hogy ne tudjanak bántani téged. no meg, olvass utána neten ezeknek a tábláknak.

2010. aug. 13. 10:20
 20/25 anonim ***** válasza:

Előző: Tudom, próbáltuk, nem történt semmi :( próbálkozni kénne még lehet.... Be vagyok biztositva szellemüzést (vagymit) csináltunk már, de én valahogy olyant akarok hogy kérdéseket teszek fel a démonnak :D de az titok hogy mit ;)

mer rohattmód kiváncsi vagyok pár dologra és szeretnék rájönni arra is hogy lehet egy ilyen lényt irányitás alá vonni. nem használnám rosszra csak kisebb dolgokra (házörzésre, túrákon ijesztegetésre +hasonlóak :D)

2010. aug. 14. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!