Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Apukám Pécsen lakik, anyukám Orosházán. Amikor anyánál vagyok mindig azt érzem a szobámban mintha figyelne valaki...néha még hangokat is hallok...amikor apánál vagyok a szobámba akk semmi...nincsenek se hangok se oylan érzések mintha figyelne valaki...lehet az orosházi házban szellemek vagy démon van? :O :// Ti miket tudtok ezekről a lényekről?? Ja és Orosházán a velünk szemközti ház az elhagyatott gazos nem lakik benne senki...lehet ott maradt valami lélek? ://2012. dec. 27. 12:59
1/9 anonim válasza:
Biztos kamera van a szobádban elrejtve. Vagy valami szomszéd cigány leskelődik az ablakból.
2/9 anonim válasza:
Nincsenek se szellemek, se démonok... a szobába akkor lehet rossz érzésünk, ha rossz fekvésű, valami nem odaillő bútor, szín van a szobába, rossz szögbe van a fal, ilyenek. A hangok oka az, hogy a félelem miatt beképzeled.
3/9 anonim válasza:
lehet, hogy szellemek vannak, lehet, hogy valami rossz lény, démon, de mivel ezt te nem látod, ezért nem fogsz tudni vele mit kezdeni. Egy segítséget kéne kérned, aki látja őket, hogy valójában mi van ott, és elküldeni őket. Mert ha szellemek vannak, akkor okuk van, hogy ott legyenek, s lehet, hogy csak akkor mennek el, ha a feladatukat elvégezték, azt, amiért itt vannak. De vigyázni kell, mert ha nincs ismerősöd, akiről tudod, hogy foglalkozik ilyenekkel, esetleg lát is, akkor idegenben azért nehéz megbízni, sok sarlatán van, akik csak kiadják magukat valaminek. De próbálkozhatsz ház szenteléssel, szobatisztítással egy tiszta szertartás útján, illetve próbálkozz pozitív gondolkodással. :D
4/9 anonim válasza:
Nincsenek..Neked se ártana utolsó a gondolkodás...
5/9 Missi_Key válasza:
valamit a tudatalattid észrevett amit te már nem...
lhet hogy valaki figyel ott, nem szellem hanem ember, vagy anyud hallgatózik vagy ilyesmi
6/9 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen dolgaim...
Nem tudtam aludni, a szobában nyugtalan voltam, úgy éreztem, hogy valami nincs rendben. A megoldás az lett, hogy kicseréltem a függönyt, egész más lett a szoba légköre, mostmár szívesen vagyok ott és a rossz érzések is elmúltak.
Nem kell mindig ilyen dolgokra gondolni.
7/9 PrettyVillain válasza:
Valószínűleg a szobával van valami gond. Az ágy rossz helyen van, vagy valami ilyesmi. Nem véletlen rendezték át a nagyöregek is évente a szobát, mivel a föld energetikai vonalai változnak, amik ilyen érzéseket kelthetnek. Próbáld meg te is, hogy átrendezed, ha nem változnak az érzéseid a szobával kapcsolatban, akkor kérj komolyabb segítséget.
8/9 viktorvarga válasza:
szoricsál a hónodalá vöröshagymát:)ot nemkicsi lehet a gond.már csak az segithet vagy lui padre,v gyurcsók istván:)
9/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy már ez annyira benned van hogy beképzeled? Természet felettiek nincsenek és nem is voltak csak a pletykák legendákká mentek át.
Néha én is hiszek a szellemekben föleg ha olyan sorozatott nézek ahol vannak dögivel :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!