Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán, ültem az ágyban és olvastam. Ablak, ajtó zárva. A semmiből, egy kék színű köd féleség jelent meg, és közeledett az ágy felé. Majd mintha porszívó szívná, hátrált, eltűnt, és percekkel később ismétlődött ugyan ez. Mi lehetett ez?

2012. dec. 16. 16:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A probléma ott kezdődik, hogy a párom is jelen volt a szobában és ő is látta, nem csak én.

Beszélni vele? Örültem, hogy eltűnt, nem hogy még csevegjek azzal a nem tudom mivel. Tudomásom szerint mostanában nem halt meg senki körülöttem élő, szerencsére. De már voltak hasonló jelenségek is, este megjelent egy női forma, és engem nézett pár másodpercig, de azt letudtam, azzal, hogy fáradt voltam. De ez a köd féleség, durva volt. Eddig nem hittem a "szellemekben", érdekes az egyszer biztos.

2012. dec. 18. 11:50
 12/13 FallenAngelCastiel ***** válasza:

Léteznek szellemek, de ilyet még nem nagyon hallottam.

Sóval, vassal, szenteltvízzel tudsz védekezni, ha tényleg az.

2012. dec. 26. 23:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Sőt, anyósom és az apósom is mondta, hogy láttak érdekes árnyakat a házban. Érdekes dolgok ezek...
2012. dec. 27. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!