Energiavámpir lennék?
Figyelt kérdés
Teljes egészében tele vagyok negativ energiával föleg a depim miatt, mostanában olyanokat tapasztalok magamon ha egy másik ember ideges akkor én kicsit boldogabb leszek a kelleténél,ha pedig valaki boldog akkor meg én leszek ideges,vagy pl. más szomorú akkor boldog vagyok,nemrég olyanokat csinálok hogy megpróbálok másokba negativ energiát sugárazni,és amikor ezt csinálom gyakran ingerültebbek,lesznek körölüttem az emberek,kérdésem: Energiavámpír lennék2012. dec. 13. 21:08
12/15 anonim válasza:
idiótavámpír...divatdepi...azt normálisabbak depressziónak hívják, és nem depid van, hanem depressziós vagy. Nem birtoklod...
13/15 anonim válasza:
Gyere próbáld az én energiámat elvenni kitépném a fogaidat
14/15 anonim válasza:
Én szívesen adnék neki energiát annyit amennyit be bír fogadni. Csak kapaszkodjon a drót végébe...
15/15 anonim válasza:
Álltalában akkor fordul elő ha megszállott vagy rádtapadt egy szellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!