Hogyan hallhatnám/láthatnám meg a Démont?!
Figyelt kérdés
Az idézés sikeresdň de látni nem látom csak hallom a morgásait és érzem a jelenlétét.2012. dec. 5. 19:06
41/46 anonim válasza:
Ha familiárisoddá akarod tenni szerződést kell kötni vele. Én sajnos nem vagyok ebben nagyágyú, de ha a google-en rákeresel az ördögi szerződés szóra akkor biztos találsz valamit.Lehet hogy boszorkányoknak lesz leírva de a lényeg ugyan az. De figyelmeztetlek ezzel a pokolra is kerülhetsz!
42/46 anonim válasza:
Hát, kispofám, kérhetnéd tőle, ha már szerződtetek, hogy adjon neked egy kis helyesírás készséget, meg egy kis észt.
43/46 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak nem csinálsz ilyeneket!Komolyan mondom hallottam már ilyesmiről nem tréfa dolog : )
44/46 anonim válasza:
43-as
egy Démont nem lehet familiáriássá tenni, legfeljebb Ő küldhet familiárist
45/46 anonim válasza:
34-es Benjámin
megkötözni a Démonokat,mi?
szeretnétek igaz?
nem tetszik nektek,hogy fel lettek szabadítva, és végre valaki törődik az emberekkel
a világ isteni oldala?
aki minden jót megtilt, büntet, elvesz
hát köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!