Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan hallhatnám/láthatnám...

Hogyan hallhatnám/láthatnám meg a Démont?!

Figyelt kérdés
Az idézés sikeresdň de látni nem látom csak hallom a morgásait és érzem a jelenlétét.

2012. dec. 5. 19:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:
Ha familiárisoddá akarod tenni szerződést kell kötni vele. Én sajnos nem vagyok ebben nagyágyú, de ha a google-en rákeresel az ördögi szerződés szóra akkor biztos találsz valamit.Lehet hogy boszorkányoknak lesz leírva de a lényeg ugyan az. De figyelmeztetlek ezzel a pokolra is kerülhetsz!
2013. jan. 13. 16:32
 42/46 anonim ***** válasza:
Hát, kispofám, kérhetnéd tőle, ha már szerződtetek, hogy adjon neked egy kis helyesírás készséget, meg egy kis észt.
2013. jan. 19. 16:35
 43/46 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak nem csinálsz ilyeneket!Komolyan mondom hallottam már ilyesmiről nem tréfa dolog : )
2013. jan. 20. 14:02
 44/46 anonim ***** válasza:

43-as

egy Démont nem lehet familiáriássá tenni, legfeljebb Ő küldhet familiárist

2013. febr. 1. 01:50
 45/46 anonim ***** válasza:

34-es Benjámin

megkötözni a Démonokat,mi?

szeretnétek igaz?

nem tetszik nektek,hogy fel lettek szabadítva, és végre valaki törődik az emberekkel

a világ isteni oldala?

aki minden jót megtilt, büntet, elvesz

hát köszi szépen

2013. febr. 1. 02:01
 46/46 anonim ***** válasza:
Jól van már family frost.
2013. febr. 2. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!