Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan hallhatnám/láthatnám...

Hogyan hallhatnám/láthatnám meg a Démont?!

Figyelt kérdés
Az idézés sikeresdň de látni nem látom csak hallom a morgásait és érzem a jelenlétét.

2012. dec. 5. 19:06
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Komunikállni nem tudok vele ez az egy gond:-(

Hogyan tudnák vele komunikállni a legkönyebb módon?

2012. dec. 18. 20:30
 32/46 anonim ***** válasza:

Csak a gyomrod adta ki ezt a hangot.

Nem idéztél semmit.

2012. dec. 18. 22:08
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy már ilyen megilletődött! Ő már kommunikál veled: morog. Próbálj meg mutogatni, hangokat adni (beszéd, ének, nyávogás, nyerítés, ugatás, röfögés, bégetés, kukorékolás, iázás, morgás(?)) és amire visszamorog, azzal a formával tudsz kommunikálni.

Ha esetleg nem értitek meg egymást, akkor hívd be a translate.voice.com-ot; válaszd ki a human-sátán nyelvpárost.

2012. dec. 19. 09:12
 34/46 anonim válasza:

Mint gyakorló bibliai, keresztény a következőt tanácsom lenne a számorda: Szerintem, amit hallasz és érzel nagyon is valós.

A démonokkal, nem érdemes kommunikálni, csak rosszat, akarnak az embereknek.

Semmi jó nem származhat belőle, ha démonokkal beszélgetsz. Sem pedig abból, ha a természetfeletti bármilyen, olyan formájával foglalkozol, ami nem Isteni és nem bibliai.

A démonok betegésgeket okoznak, testi, lelki, szellemi szinten. Ha most még nem érzékelsz ebből semmit az azért van, mert alattomosak. Ugyan úgy mint a sátán, aki a világosság angyalának adja ki magát, de végső célja a pusztítás és gyilkosság. démonokkal és a sátánnal kapcsolatot tartani nem érdemes, mert előbb utóbb halál (szellemi és/vagy fizikai) lesz a vége.

A démonokat el kell küldenünk, vagy meg kell kötöznünk, ami csak is az Úr Jézus Krisztus nevében lehetséges, mert neki adatott minden hatalom mennyen és földön.

Ha szeretnél erről még többet hallani, és szeretnéd megismerni a szellemi világ Isteni oldalát, akkor írj egy üzenetet, addig is jobb ha nem beszélgetsz a démonnal...

Üdvözlettel

Benjámin

2012. dec. 19. 15:42
 35/46 A kérdező kommentje:

Utolsó ellőti.

Meg próbáltam már mindent de hát nem jutottam semmire,elazultam direkt csak arra figyeltem hogy mijen mozgásokat/hangokat hallok magam körül de a morgásnál mást nem nagyon hallotam,próbáltam a gyertya lángjával is komunikálni ezt úgy értem hogy mondtam hogy ha .....démon itt vagy akkor a gyertya lángja áljon kelet felé és kelet felé ált a gyertya lángja de viszont nagyobb dolgokat már nemtudom így kérdezni tőle meg hát én beszélek hozzá hogy mit akarok stb...csak kár hogy nem hallom.Nemtudnál segíteni hogy normálisan hogy tudnák vele komunikálni?

2012. dec. 22. 19:31
 36/46 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit szeretnél tőle kérni,beszélni ? Én talán tudnék segíteni....
2012. dec. 22. 20:52
 37/46 A kérdező kommentje:

Alkut szeretnék kötni vele,tudom jól mivel jár stb...stb.

Csak engem most az érdekelne hogy hogyan tudnák vele komunikállni?Ha megkérhetlek és ha tudsz akkor csak erre a válaszolmra válaszolj ha tudsz rá,máss dolog mondjuk nem nagyon érdekel csak ez.

2012. dec. 22. 20:58
 38/46 anonim ***** válasza:
Ha látni akarod, itt egy igazi démon: [link] Ha kommunikálni is akarsz vele hivd fel telefonon.
2012. dec. 24. 10:03
 39/46 anonim ***** válasza:
Biztos a Pista bácsi morgott a szivárvány fasírtra.
2013. jan. 3. 16:06
 40/46 anonim válasza:
ITTVAGYOOOOK WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ;)
2013. jan. 7. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!