Ne keltsd fel a figyelmüket. HA léteznek démonok, akkor úgyis sokkal ősibbek és tapasztaltabbak minden téren, mint az egész emberiség, tehát túljárni úgysem tudsz az eszükön, nyers hatalommal meg föléjük kerekedni végképp. A legegyszerűbb, ha meghúzod magad, és igyekszel minél kevésbé csábító célpont lenni. Ismétlem, HA léteznek. Ha meg nem, akkor probléma sincsen.
2012. nov. 28. 11:54
13/20 anonim válasza:
Nem tolod a cuccot :)
2012. nov. 28. 16:39
14/20 Nightkin válasza:
Elvonókúra. Mindig bejön.
2012. nov. 29. 08:27
15/20 anonim válasza:
Ha nem viccből tetted ki a kérdést,akkor ez inkább pszichés alapú dolog-ugyanis démonok nem léteznek(legalábbis ilyen mitológiai formában biztos nem).
Csak bemeséled magadnak.Mondogasd,hogy nem léteznek és kész.Nem kell ilyenektől félni :)
2012. nov. 29. 20:39
16/20 anonim válasza:
A házat, ahol laksz fel kell szenteltetni egy pappal, meg kell gyónni, és az ördögűző szöveget te nem csinálhatod, ahhoz is pap kell (de az csak akkor jó, ha téged száll meg démon). Akár hiszed, akár nem, pont pár hete volt az ilyesmi téma a köziben.
Ádám
2012. dec. 2. 21:21
17/20 anonim válasza:
"Álljatok ellen az ördögnek és elfut tőletek!"
(Biblia, Jakab levele 4;7)
Szerintem sem a szentelt víz, sem a bebeszélés, egyedül az élő Istenbe vetett hit segít!
Ha beengeded Istent az életedbe, a démonok elmenekülnek.
Ezt tapasztalatból tudom, 3 évig voltam komolyan a foglya a démonoknak, tudom, hogy léteznek, de Istennel le lehet győzni őket. Vagyis nálam Isten győzte le az ezektől való félelmemet, amikor megismertem Őt. :)
2012. dec. 3. 01:40
18/20 tiburtius válasza:
öleld át õket szeretettel lehet nyálas de chat.hu ról valakinek bevállt.
2013. jan. 7. 22:38
19/20 anonim válasza:
Én spiritualitással és ezzel kapcsolatosan energetikázással foglalkozok. Sokat tudok az előző életeimről is. Mindenféle félelem-keltés nélkül mondok ellent annak, hogy valamikor hiába nem keltjük fel a figyelmüket. Az én esetem olyan, hogy sajnos már előző életemben közöm lett a Gonoszhoz és most a spirituális ébredésem óta folyamatosan csesztet. Pontosan akkor talál meg, amikor boldog vagyok és jó útra lépek. Van egy úgynevezett rejtett képességem előző életből és hárítani tudok. De ennek ellenére én az alábbit tanácsolom. Ha már megtalált egy ilyen helyzet, akkor csak és kizárólag szakavatott szellemgyógyász segítsége kerüljön szóba. Egészen addig viszont tényleg nem kell foglalkozni ilyesmivel, hogy védelem előre. Próbáld meg élni az életedet pozitívan és boldogan. :-)
2018. febr. 4. 13:22
20/20 anonim válasza:
Még egy dolog: a Biblia "szövegelése" helyett saját isteni mivoltunkban kell hinni. Mindannyian Istenek vagyunk, hiszen a fenti isteni fényből jöttünk és abból lettünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!