Démonok elleni védelem?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 19:51
1/20 anonim válasza:
Adok szenteltvizet, meg szenteltbort, decije öccázé.
Naponta 1 elég a 100%-os védelemre.
Budapesti fényjáró
2/20 anonim válasza:
A latrinából mersz fel egy vödör cuccot,beviszed a lakásba és szétdobálod egy fánglival.De mindenhova jusson ám!
3/20 anonim válasza:
Security kft.Démonok ellen védjük és óvjuk a nap 24 órájában.Hívjon bizalommal!Tel:+80674689887748$
5/20 anonim válasza:
Már a kérdésedből lejön, hogy félsz a démonoktól :).Az előttem lévőkkel ne foglalkozz, nem érdekel, hogy az utánnam lévők mit fognak mondnai, rám figyelj.A te félelmedből a démonok csak erőt tudnak meríteni, hogyha félsz tőlük, így felnagyítva az ő erejüket.Teret adsz ezzel nekik.De hogyha nem félnél tőlük...Akkor nem adnál teret nekik az életedben, szóval békén hagynának téged minden féle védelem nélkül :).A legjobb védelem az, hogy nem félsz tőlük!!!!!
6/20 anonim válasza:
ezt kell mondogatni:
Exorciso te, creatura aquae, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in nomine Iesu Christi Filii eius Domini nostri, et in virtute Spiritus Sancti: ut fias aqua exorcizata ad effugandam omnem potestatem inimici, et ipsum inimicum eradicare, et explantare valeas cum angelis suis apostaticis, per virtutem eiusdem Domini nostri Iesu Christi: qui venturus est iudicare vivos et mortuos, et saeculum per ignem.
In nomine patris, et fili, et spiritus sancti.
7/20 anonim válasza:
Az utolsó jó, a latin ördögűző, az exorcizm, + szentelt víz sem árt.
8/20 Malats válasza:
Leállsz az lsd-vel és eltűnnek.
10/20 Szobek válasza:
Ha mégis félsz, atlantiszi kristályvédelem segíthet:) érezheted, láthatod őket, meg is ijeszthetnek, de ártani nem tudnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!