Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A kérdés lent (? )

A kérdés lent (? )

Figyelt kérdés
tudom nehezen hihető de néha állmomba találkozok egy fiúval angyal szárnya van és helyes elvileg az őrangyalom amikor lefekvés előtt kérek tőle segitséget akkor jelenikmeg! valóban az őrangyalom? (aki nem hiszi el ne válaszoljon) ?
2012. nov. 25. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ne piálj lefekvés előtt. Ezektől az anime-os helyesangyalos képzelgésektől leszakad a pofám.
2012. nov. 25. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagyok otthon ezotériában, és az álmokról sem tudok túl sokat, de olyanokat lehet hallani, hogy bármilyen baromságot is álmondsz, az a napi dolgok feldolgozása... Tehát ha sokat gondolsz egy fiúra, vagy valamire, akkor lehet, hogy fogsz róla álmondni.. Vagy arról, amitől félsz, stb.. Bármi lehet, lehet hogy csak az agyad generálja, én nem hiszek az ilyenekben, úgyhogy azt mondanám, hogy erősen gondolsz rá, ezért látod álmodban, ráadásul még el is hiszed, és ezért álmodsz vele...

De ettől függetlenül lehet, hogy léteznek, és te a sajátodat láthatod, nem lehet tudni:)

2012. nov. 25. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha azt mondja, hogy ő az, akkor igen.

Kérdezz tőle valamit, miért üzen most neked, mert valami oka van, az biztos.

2012. nov. 25. 16:33
 4/9 A kérdező kommentje:
hülyén fogalmaztam nem helyes szép az arca mint egy angyalé
2012. nov. 25. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert egy angyal...
2012. nov. 25. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Kis pufók angyalkák...na ezért van légycsapóm...azóta nem is zaklatnak a szárnyas kis dögök.
2012. nov. 25. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok az angyal az álmaidból. Már ott is mondtam, hogy ne irkálj ide, amíg nem tanulsz meg normálisan írni. Most megint meg kell látogassalak álmodban és a büntetésed sem marad el.
2012. nov. 25. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Te nem is angyal vagy, hanem az éjféli pulykázó.
2012. nov. 25. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
nézz utána a tudatos álom, és az alvásparalízis témáknak
2012. dec. 17. 00:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!