Hogyan lehetnék vérfarkas?
Figyelt kérdés
Van itt vérfarkas? Ha igen, elmondaná, hogy hogyan lehetnék én is? Csak az írjon, aki tényleg vérfarkas, hitetlenkedők lécci ne írjanak, köszi.2012. nov. 22. 20:41
21/23 anonim válasza:
Mivel a népi gyógyászatban már régen elterjedt az ezüst-kolloid használata, így kihaltak már a vérfarkasok.
22/23 anonim válasza:
Vagy annak szuletsz, vagy megharap, vagy valami nem tom mit kell dalolni, itt nezd meg: www.afantasyfoldje.qwqw.hu
23/23 anonim válasza:
Én az vagyok! Elárulom a titkomat!
1. Ragaszd be bagadsat szörrel.
2. Menj ki az utcára teliholdkor és vonyíts amennyire csak tutsz(Ha vannak haverjaid kérd beg őket hogy rakjanak be neked egy rock zenét hogy hatásosabb legyen XD)
Remélem hasznos információ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!