Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon félek! Mit csináljak?

Nagyon félek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
5 perce benn ültem a szobámba gépeztem. Valamitől hirtelen nagyon megijedtem, valami fekete maronyi cucc repült felém, ami földet/ asztalt érve koppant. Nagyon megijedtem, kijöttem a szobámból. Most nem megyek vissza egy időre mert nem merek. Még nem néztem meg mi lehetett az a "valami". Ez tényleg nem kamu rettenetesen félek. Az a fura hogy régebben meg az történt, hogy a kuka fedele magától elkezdett mozogni, majd megnéztem mi történt és a hajgumim a kukába volt! Ez azért is különös, mert a asztal másik felén volt ez a gumi valami kis tartóban. Egy mégrégebbi eset h a konyhában palacsintát sütve, valaki "megdobta" a hajam, s a legjobb barátom még látta is hogy a hajam magátol fellebben, én meg ugye éreztem. Nem tudom mi folyik itt és h mit csináljak??? Segítsetek! Tényleg nem kitaláció minden igaz!! Ha nem hiszel a szellemekben meg ilyesmikben, nyugodttan mondhatsz váaszt csak légyszi ne azt mondd, h milyen hülye vagyok! :))) Köszönöm!
2012. nov. 20. 19:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem szellem van nálad,mert amiket te leírtàl,azokra nincs semmilyen logikus magyarázat....

De az nagyon fontos,hogy soha ne félj,mert abból táplálkozik!

Ha téged ez zavar,akkor hívj egy médiumot,vagy egy papot és ők majd megmondják,hogy mit kell csinálnod.

2014. febr. 9. 20:19
 22/22 anonim válasza:
Enned kéne 2-3 palacsintát. Ez nekem szokott segíteni ilyenkor.
2016. máj. 21. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!