Szellemek vagy démonok? csak hozzáértő személyek normális válaszát kérem.
kb. 2008-ban kezdődött. legelőször csak egy hangot hallottam. mivel ismerősek tünt, nem ijedtem meg tőle. aztán más furcsa hangokra is felfigyeltem. a legelső hang továbbra sem nyugtalanított, viszont mellettük még 2 férfi hangra lettem figyelmes. ők általában semlegesek, legtöbbször hallgatnak. viszont mellettük még 2 női hang is szokott beszélgetni, akik szerintem ki nem állhatnak, mivel általában szidnak. később fehér villanásokat keztem el látni (erre a macskánk is pislantott, tehát ő is látta), egyszer a sötétben piros villanást is. nagyon megijedtem. a szüleim természetesen nem hitték el. azóta nem beszélek erről senkinek. már megszoktam. fizikailag nem bántalmaztak, viszont a karomat megkarmolta valami amig benn ültem a szobában. jeleket is szokatak adni, pl. amikor hibázom amíg írok, vagy ha a barátom jön haza munkából. mikor a közelben van mindig jeleznek. nem félek tőlük mivel nem bántanak.
régebben anyukám elment 1 paphoz, aki azt mondta, h a házunkban démon költözött be. a démont apukám szeretője külde ránk. most már egy lakásban élek, de ők minenhova követnek enegem. lerázhatatlanok, valószínü, h a házunkból is követtek egész a lakásomig. anyukám belőlük semmit sem észlel.
próbáltam beszélgetni velük unalmamban. kérdeztem, h kik ők, de nem válaszoltak.
a kérdésem, h démonok-e vagy szellemek, jók lehetnek-e vagy eredendően rosszak????
pl. csinálok valamit és bevágja, hogy simply delicate :) hát ennek nem sok értelme lesz.
egyébként, mint mondtam általában szidnak. vagy pedig beszélnek hozzám, simán én is beszélgethetnék velük, de annak sem lenne sok értelme. :)
mostanában még egy ilyen hullámzászerü érzés is bejön, ha arra nézek, amerre a hangot hallom, néha hullámzik a levegő.
A világon kétféle ember létezik:
- A szkeptikus, aki eleve elhatárolódik az efféle baromságoktól.
- A hívő, aki még maga is elhiszi, hogy vannak.
Nincsenek ördögök, angyalok, szellemek, unikornisok, szfinxek, gorgók, pegazusok, skorpióemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!