Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek vagy démonok? csak...

Szellemek vagy démonok? csak hozzáértő személyek normális válaszát kérem.

Figyelt kérdés

kb. 2008-ban kezdődött. legelőször csak egy hangot hallottam. mivel ismerősek tünt, nem ijedtem meg tőle. aztán más furcsa hangokra is felfigyeltem. a legelső hang továbbra sem nyugtalanított, viszont mellettük még 2 férfi hangra lettem figyelmes. ők általában semlegesek, legtöbbször hallgatnak. viszont mellettük még 2 női hang is szokott beszélgetni, akik szerintem ki nem állhatnak, mivel általában szidnak. később fehér villanásokat keztem el látni (erre a macskánk is pislantott, tehát ő is látta), egyszer a sötétben piros villanást is. nagyon megijedtem. a szüleim természetesen nem hitték el. azóta nem beszélek erről senkinek. már megszoktam. fizikailag nem bántalmaztak, viszont a karomat megkarmolta valami amig benn ültem a szobában. jeleket is szokatak adni, pl. amikor hibázom amíg írok, vagy ha a barátom jön haza munkából. mikor a közelben van mindig jeleznek. nem félek tőlük mivel nem bántanak.

régebben anyukám elment 1 paphoz, aki azt mondta, h a házunkban démon költözött be. a démont apukám szeretője külde ránk. most már egy lakásban élek, de ők minenhova követnek enegem. lerázhatatlanok, valószínü, h a házunkból is követtek egész a lakásomig. anyukám belőlük semmit sem észlel.

próbáltam beszélgetni velük unalmamban. kérdeztem, h kik ők, de nem válaszoltak.

a kérdésem, h démonok-e vagy szellemek, jók lehetnek-e vagy eredendően rosszak????

2012. nov. 17. 21:31
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
igen, valami olyasmit jelent. de miért mondanak ilyeneket?
2013. febr. 22. 10:31
 22/29 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem,mert te aztmondtad,nincs értelme.Hát mittudomén,sima beszélgetés blablabla,ez egyszerűen remekblablabla mi ebben az érdekes?
2013. febr. 22. 15:20
 23/29 A kérdező kommentje:
úgy értettem, nincs sok értelme annak, ha valaki (tegyük fel egy démon) simply delicatet mond. érted?
2013. febr. 24. 16:27
 24/29 A kérdező kommentje:

pl. csinálok valamit és bevágja, hogy simply delicate :) hát ennek nem sok értelme lesz.

egyébként, mint mondtam általában szidnak. vagy pedig beszélnek hozzám, simán én is beszélgethetnék velük, de annak sem lenne sok értelme. :)

mostanában még egy ilyen hullámzászerü érzés is bejön, ha arra nézek, amerre a hangot hallom, néha hullámzik a levegő.

2013. febr. 24. 16:33
 25/29 anonim válasza:
Mi az,hogy nincs értelme?Nem igaz,hogy nem tudsz elképzelni olyat,hogy valaki aztmondja,ez egyszerűen remek.Gondolom,vagy nem tetszett neki,amit csináltál,vagy mittudomén,valami mást várt,hogy mást csinálsz,és ekkor szokták mondani,hogy:"ez egyszerűen remek".Nem hallottad ezt még filmekben?Valamit várnak tőled,hogy csinálj,ez egyértelmű.Bár én nem hiszek az ilyenekben,csak unalomból olvastam,amiket írsz.
2013. febr. 24. 18:39
 26/29 A kérdező kommentje:
végülis, igy, ahogy jobban elkondolkodtam rajta, igazad van. :) a példákból látszik.
2013. febr. 25. 09:59
 27/29 anonim ***** válasza:

Az elsőt olvasd el:

[link]

2013. ápr. 21. 22:47
 28/29 anonim ***** válasza:

A világon kétféle ember létezik:

- A szkeptikus, aki eleve elhatárolódik az efféle baromságoktól.

- A hívő, aki még maga is elhiszi, hogy vannak.

Nincsenek ördögök, angyalok, szellemek, unikornisok, szfinxek, gorgók, pegazusok, skorpióemberek.

2013. máj. 8. 08:46
 29/29 anonim válasza:
Ha olvasod ezt akkor jelez vissza úgy birod eltüntetni őket hogy oda ahol előszőr megjelentek teszel a négy sarokba egy-egy teamécsest meggyújtod és elmondod azt hogy távozatok szelemek legalább 10 szer de minél többször és egyesével elfújod utána a gyartyát ne illatos legyen az a lényeg ez csak akkor működik ha szelemek ha nem mennek el akkor démonok viszont azt is próbáld ki hogy csinálsz házilag szent vizet és azal felmosól és ez komoly nálam is voltak és ez után sikkerült eltüntetni na úgy csinálhatsz szenteltvizet hogy önteszegy tálba minél tisztáb csap vízet azt egy ecerű szövegel megáldod ezt kell mondani:megáldalak én téged szentségnek nevébe uttána fogsz egy kis tiszta sót és ugyan így megádod utána őszeöntöd és azt is megáldod és azzal felmosod azt a szobát és kész 13 percel később mosószeres vízel is felmosol és ha megint megjelenek akkor NEM Démonok és NEM szelemek hanem mások sokal rosszabbak nincs rá biologiai fizikai vagy bármi magyarázat nem akkarlak megijeszteni de ez nagyon nagyon dúúúúrva
2015. máj. 29. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!