Igaz, hogy a magyar egy spirituális faj? És mi a jele?
Igazából nem is az okosságra gondolta, hanem valami ezen túli dologra. valami mágikus sorsra :D És az okosság talán ennek a világias lecsapódása!
formálódik is egy új kérdés ötletem :D
Amúgy attól, hogy magyarok szaporodhatnak más emberekkel még lehetnek más faj. Az elfek is szaporodnak az emberrel. Így lesznek a fél-elfek.
Amúgy szerintem, ha spirituális faj a magyar, akkor kell, hogy legyen valami jele. Csak ez valamiért normál állapotban nem észrevehető. Ami valahol érthető is, mert ha az lenne, már lehet kihaltunk volna :) Lehet valami olyasmi, mint egy kiterjedtebb nagyobb rezgésszámú aura. Vagy valami hasonló.
A magyar "típus" tényleg jellegzetes, turáni típusnak hívják.
Ilyen például a Dúró Dóra, tipikus magyar arca van.
Vagy ilyen volt a Csukás István férfiban.
Ez egy népre jellemző, van pl. tipikus svéd arc is.
A lelki dolgokat nézve pedig sajnos magyar örökség a piszkálódás és pesszimizmus, az, hogy a jót csírájában el is fojtják, nem kell itt a jó, csak max. a közepes.
Nem vagyunk spirituálisabbak más népeknél, ha azok lennénk, nem így állna az ország!
Nana, álljunk meg egy kicsit.. A magyar nem 'faj', hanem nemzet..
Mellesleg az elfeket meg a navikat nem kellene ide keverni.. Az életünk nem fantasy és nem is egy hollywoodi film..
Sokkal fontosabb feladataink lennének.. Vannak, akik látják ezt, vannak akik tesznek is érte, de a többség sajnos nem..
"Ja, azért van annyi kreatív ember, mert annyira szar volt mindig az élet, hogy sokan törekedtek a jobbá tételére"
Erre én is gondoltam, de valahogy a régió együttvéve sem termelt ki annyi tudóst és feltalálót, mint a magyar nemzet.
Spirituális faj? Ezt gy még nem hallottam, bár olyanokat igan, h a külfölgiek szerint amagyarok nyelje olyan démoni, és hasonlók. Láttam olyan videót is, ahol magyar szöveggel akar egy amerikai lány szellemet idézni. Hát olyan kiejtéssel tényleg egész mágikusnak hatott, de szerintem egyáltalán nem tűnik annak. Én ilyesmire talán inkább a latint tartanám alkalmasnak.
A másik, ami még talán ide köthető ( de nem vagyok biztos abban, h ezt jó ötlet leírni, mert ki tudja, milyen lavinát indít ez el, de igazából mindegy, max jót röhögök a sok idiótán aki ezt komolyan veszi)-szóval a másik, ami úgymond természet feletti az az, hogy a vámpírok eredetét is többek közt a magyaroktól eredeztetik. Most ezt nem is részletezném tovább, mielőtt még jönnek a "twájlájt" rajongók az új teóriával, miszerint mi vámpírok vagyunk xD
A lényeg az, hogy talán ez a két dolog, amiért azt mondják, hogy spirituálisabbak vagyunk. Szkeptikus lévén, engem ezek a dolgok annyira nem hoznak lázba, eddig nem tűnt fel hogy vámpír lennék, és a pincében sem szoktam üstben bájitalt kevergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!