Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért hisznek ilyen kevesen a...

Miért hisznek ilyen kevesen a Yeti létezésében?

Figyelt kérdés

Sokkal valószínűbb, mint ezek a testetlen szellemek, az élőholt vámpírok, meg ezek az átváltozó farkasok, de még is többen hisznek ezekben, amik egyértelműen csak kitalációk.

A Yetinek van alapja, mivel senki nem jár arra felé a hideg, tehát élhet ott egy nagy fehér lény.

2012. nov. 1. 13:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóval félig-meddig egyet értek. Én pl hiszek a szellemekben (biztos hogy léteznek), a yeti is létezhet, valahonnan ki kellett indulnia a pletykáknak. A vámpírok meg vérfarkasok viszont ettől az egy éjszaka átváltozós cucctól teljesen távol állnak. Már belefájdult az ujjam, hogy folyton ugyanazt kell ismételgetnem. Bármi létezhet, amiről van egy szikrányi kis elképzelés is. Például az ilyen horrorfilmes szörnyek aligha léteznek. A yeti már annál inkább. Mondjuk te valaha ki tudtál volna olyat találni hogy egy nagy fehér majomszerűség lakik a hegyekben? Ennyire még az én fantáziám sem nagy. (Ha érdekel, a vámpírokról és vérfarkasokról bővebben olvashatsz Darren Shan Vámpír és démonvilág könyveiben.)Na jó, el sem hiszem, hogy a yeti létezésén képesek vagytok vitatkozni. XD Pl. attól még, hogy nem láttad, az egri vár ostroma is megtörtént. Miért ne lehetne így a yetinél is?
2012. nov. 2. 13:57
 22/30 A kérdező kommentje:

"Darren Shan Vámpír és démonvilág könyveiben"

Ezek a könyvek nem a valóságot írják le, csak kitaláció.

Szellemek meg biztos hogy nincsenek, mert akkor mindenki tudna róluk.

2012. nov. 2. 14:03
 23/30 anonim ***** válasza:
Tévedsz szellemek léteznek!És mért nem találtak megcsonkított tetemeket amiket a Yeti evett meg???
2012. nov. 3. 01:44
 24/30 A kérdező kommentje:

Mert megette az egészet.

Szellemek pedig nem léteznek, értsétek meg, az össze természetfeletti közül a szellemek létezésére van a legkisebb esély, mert azok a leglogikátlanabbak.

2012. nov. 3. 10:40
 25/30 anonim ***** válasza:
A Yeti egy mese, mítosz. Ilyen erővel a sellők, szirének is létezhetnének, mert a mélytengerekbe sem járnak olyan gyakran az emberek.
2012. nov. 3. 12:09
 26/30 anonim válasza:

Drága kérdező! A jeti az egy legenda!

Nem létezik! - Bigfoot

2012. dec. 24. 12:29
 27/30 mustafa33 ***** válasza:

nem létezik? nekem is van. ☺

ilyen:

[link]

2012. dec. 24. 19:27
 28/30 anonim ***** válasza:
48%
én hiszek benne (sztem ez meggyőző): [link]
2013. márc. 30. 15:49
 29/30 anonim ***** válasza:
Miért ne létezhetne egy eddig a tudomány számára ismeretlen emberszabású a Himalájában? Élőlényeket a mai napig fedeznek fel, méghozzá emberszabásúakat is, például 2011-ben(!) a piszeorrú majmot a Mekongnál. A tudósok becslése szerint az élőlények 2/3-át még nem ismerjük bolygónkon. A Himalája jó élőhely lehet, éltek ott már régebben az emberen kívül más emberszabásúak ez bizónyított tény. És miért lenne kizárt, hogy ezek az élőlények még élnek? Bár lehet hogy kevesebben és más formában, vastagabb, fehérebb bundával, esetleg nagyobb intelliganciával. A Földet még épphogy csak elkezdtük megismerni, én hiszek a Yetiben.
2013. ápr. 2. 13:22
 30/30 anonim ***** válasza:

Ami pedig a szellemek:

Nem vetem el a létezésüket, bár ahhoz kell, hogy az élőlényeknek legyen lelkük, ez nem bizonyított.

A szektánzsok azért elég megbízhatatlanok, nincsen videó róluk, csak beszámolók.

2013. ápr. 2. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!