Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért hisznek ilyen kevesen a...

Miért hisznek ilyen kevesen a Yeti létezésében?

Figyelt kérdés

Sokkal valószínűbb, mint ezek a testetlen szellemek, az élőholt vámpírok, meg ezek az átváltozó farkasok, de még is többen hisznek ezekben, amik egyértelműen csak kitalációk.

A Yetinek van alapja, mivel senki nem jár arra felé a hideg, tehát élhet ott egy nagy fehér lény.

2012. nov. 1. 13:01
1 2 3
 11/30 x) ***** válasza:
Az oxigén, a levegő létezésében sem hittek, aztán bebizonyították.. :)
2012. nov. 1. 15:13
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem értem ez hogy jön ide. Az oxigén és a levegő nem egy lény, ellentétben a kitalált szellemekkel.
2012. nov. 1. 15:20
 13/30 x) ***** válasza:
Te mondtad hogy aminek nincs teste (vagy inkább láthatatlan) annak kisebb a valószínűsége hogy létezzen. A levegőt sem látod mégis tudod hogy ott van. A szellemekkel is ez van. És az is tévedés hogy nincs testük, mert van csak a levegőhöz hasonlóan azt sem látod.
2012. nov. 1. 15:30
 14/30 A kérdező kommentje:
Lényekről volt szó... és azért nem látja senki, mert nem léteznek.
2012. nov. 1. 15:37
 15/30 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha a szellemeket azért nem látja senki mert nem léteznek akkor én hogyhogy látom őket??

2012. nov. 1. 15:48
 16/30 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy képzelődsz.
2012. nov. 1. 16:05
 17/30 anonim ***** válasza:
Mert nem létezik
2012. nov. 1. 17:46
 18/30 anonim ***** válasza:

Aha szóval yeti valószínű!

Akkor mivel táplálkozott?Miért nincsenek tetemek?Miért mindig csak kifejlett egyedről beszélnek,kisebbekről miért nem?(A fejlődésben lévőkről beszélek!)

Lábnyomot sablonnal és a kezemmel én is tudok csinálni!

2012. nov. 1. 18:15
 19/30 anonim ***** válasza:
A medvedisznóemberben pedig az elit hisz (én).
2012. nov. 1. 18:28
 20/30 mustafa33 ***** válasza:
Rosz helyen keresik, pedig itt van a szomszéd lépcsőházban. a lift mögött a lépcső alatt szokot aludni. A sötétben is meglelhető penetráns szaga által.
2012. nov. 2. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!