Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tapasztalhatnék ma...

Hogyan tapasztalhatnék ma este természetfeletti dolgokat? (Őrangyallal beszélgetés, szellemek stb. )

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel engem ez a téma. Idézni szellemeket vagy démont nem merek, mert úgy tudom, hogy lehetnek komolyabb következményei. Viszont szeretnék beszélni az angyalokkal, az őrangyalommal. Vagy csak találkozni egy elhunyt családtagommal. Lehetőleg valami nem túl rémisztő dolgot szeretnék látni/csinálni. Szkeptikusak írásait figyelembe sem veszem. Akik komolyabban foglalkoznak ezzel, azoknak üzenetben várom a válaszát.
2012. okt. 31. 16:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
18%

Ha meditáltál is volna, az sem jelentett volna semmit, mivel ezek a spirituális gyökérségek, csak figyelem hiányos emberek kitalációi.

Egy szkeptikus voltam, de csak szólok, ha nem veszel figyelembe valakit, az rossz karma és balszerencséd lesz!

2012. okt. 31. 20:00
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Ha kell megadom anyósom számát!
2012. okt. 31. 21:31
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen misztikus élményt akarsz, egyszerüen csak menj ki a szabadba. Ha nincsen konkrét célod, vagy kérdésed, akkor ne akarjál szellemet idézni. Ez az éjszaka amúgy is alkalmas arra, hogy megtapasztald a természetfelettit.
2012. okt. 31. 22:55
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
Istentelenül b*sszál be. na akkor történnek paranormális jelenségek.
2012. nov. 1. 01:27
 15/26 Lupus ***** válasza:
30%
Azért remélem tudod, hogy veszéjes dolog ez.
2012. nov. 1. 11:07
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
VeszéLYes, mert a végén még elhiszed és bekattansz, mint az itteni válaszolók. Talán még a helyesírásod is elveszik.
2012. nov. 1. 11:11
 17/26 anonim ***** válasza:

Tényleg valami egyszerü mód hogyan is láthatnám?

Nincs most a közelben gyertya meg ilyesmi csak úgy simán este ha lefekszek . Ez az ünnep is jól jön most.

2012. nov. 1. 22:20
 18/26 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló: MIII?? XDDD

Amúgy sztem bármikor tapasztalhatsz ilyet, ha este leülsz a szobád közepére kinyitod az ablakot és elkezded mondogatni, hogy szellemek, gyertek ide XD Bár ez aligha valószínű, sikerülhet. Nekem egyszer sikerült, azóta nem hagynak békén ezek a furcsa dolgok. De teljesen megvagyok velük, már az életem részévé vált. De lehetnem nagyon rossz következményei, annál rosszabb, minthogy meglátsz egy démont.

2012. nov. 2. 14:02
 19/26 anonim ***** válasza:
39%

"ha este leülsz a szobád közepére kinyitod az ablakot és elkezded mondogatni, hogy szellemek, gyertek ide XD Bár ez aligha valószínű, sikerülhet. Nekem egyszer sikerült,"

Ne haragudj, de te tényleg nem vagy százas. Még a többi ezós közül is kitűnsz az ostobaságoddal.

2012. nov. 2. 14:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Csak így bele a közepébe sehogy.
2012. nov. 2. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!