Hogyan tapasztalhatnék ma este természetfeletti dolgokat? (Őrangyallal beszélgetés, szellemek stb. )
Ha meditáltál is volna, az sem jelentett volna semmit, mivel ezek a spirituális gyökérségek, csak figyelem hiányos emberek kitalációi.
Egy szkeptikus voltam, de csak szólok, ha nem veszel figyelembe valakit, az rossz karma és balszerencséd lesz!
Tényleg valami egyszerü mód hogyan is láthatnám?
Nincs most a közelben gyertya meg ilyesmi csak úgy simán este ha lefekszek . Ez az ünnep is jól jön most.
9-es válaszoló: MIII?? XDDD
Amúgy sztem bármikor tapasztalhatsz ilyet, ha este leülsz a szobád közepére kinyitod az ablakot és elkezded mondogatni, hogy szellemek, gyertek ide XD Bár ez aligha valószínű, sikerülhet. Nekem egyszer sikerült, azóta nem hagynak békén ezek a furcsa dolgok. De teljesen megvagyok velük, már az életem részévé vált. De lehetnem nagyon rossz következményei, annál rosszabb, minthogy meglátsz egy démont.
"ha este leülsz a szobád közepére kinyitod az ablakot és elkezded mondogatni, hogy szellemek, gyertek ide XD Bár ez aligha valószínű, sikerülhet. Nekem egyszer sikerült,"
Ne haragudj, de te tényleg nem vagy százas. Még a többi ezós közül is kitűnsz az ostobaságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!