Ez mi lehetett?
Haverommal olvastunk a szellemekről meg elég sokat beszélünk róluk,aztán egyszer csak felhivott egy rejtett szám és egy nagyon ilyesztő hang belenevett a telefonba majd kinyomta...
ez után kinyitódott a BEcsukott ajtó,de kajakra mintha berúgták volna az ajtót és durván hideg lett a házban
és a tükör bepárásodott(szekrény tükre).Megdermedtünk nem mertünk megmozdulni majd egy percre rá kifutottunk
azóta semmi nem történt még.ez az egész kb másfél órája történt,ez mi lehett?bevagyunk parázva!
23/F,22/F
Akkor véletlen megidéződik Shasshan masshan és vége az emberiségnek.
Itt egy kép róla: [link]
ilyen velem és barátnőmmel történt! este volt, és konyhában fel-le kapcsolódott a lámpa, és lépéseket hallodtunk. nagyon beijedtünk. kínunkban kikiabáltuk hogy "Falánk, ne egyél meg légyszi!" egy sorozatban szerepel a Falánk
amúgy az ajtó tényleg lehetett a húzat miatt. a telefonos dolog... nem lehet, hogy valamelyik haverod hülyéskedett veletek? egyszer engem felhívtak rejtett számon, én felvettem, és azt mondták bele, hogy "7 nap" (kör című film) aztán kiderült hogy, a Neander völgyi osztálytáram hülyült egy jót :/
"Falánk, ne egyél meg légyszi!" xDD
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!