Állítólag öcsémnek a haverja látott ilyen sápadt arcú embert (vagy valami kis dög) vérhez volt köze legalábbis egy betörött ajtón vér volt ! És nagyon gyorsan elfutott !
Tippelésem szerint vámpír ! Tudnátok nekem segíteni ? Linkelgetni ?
Amúgy most nem veszekedésből de én normális válaszokat kértem !
Remélem majd ti találkoztok ilyennel (ha vannak) világvége se lesz de azért felfújják !
Engem nem érdekel a ti kis primitiv dolgaitok (tisztelet a kivételnek)
tudatlanok, ki gunyolnak másokat !
Na ennyi -,-"" Szánalom .. -,-"""
2012. okt. 30. 09:27
12/17 anonim válasza:
Valóban nem szép dolog tőlünk, hogy kigúnyolunk. De valójában csak próbáljuk felnyitni a szemed.
Minket nevezel tudatlannak?
A magam nevében: nem vagyok egy zseni, de nem én akarom meggyőzni az embertársaimat arról, hogy léteznek vámpírok, csak azért mert mostanában vannak erről szóló filmek/sorozatok.
Csodálom, hogy az avatárokban még nem hisz senki...
Mi a "tudatlanok" kigúnyolunk téged, aki látott egy sápadt embert és azt egyből egy mesebeli lénnyel azonosítod. Mi ezzel a probléma? Kigúnyolni azt szokták, aki megérdemli.
2012. okt. 30. 18:49
15/17 anonim válasza:
2-es válaszoló: EDWARD??? Twilight... uhh. Ez még viccnek is rossz volt.
2012. nov. 2. 16:05
16/17 anonim válasza:
Olvasd el Darren Shan vámpír könyvek sorozatát vagy csak nézd meg a rémségek cirkuszát. Sztem hihetőbb, mint ez a Twilight-os baromság. Komolyan.. ezek a drakula alapú csillogó emberszerűségek a közelébe sem érnek az igazi (legalábbis szerintem), Darren Shan-féle vámpíroknak.
2012. nov. 2. 16:07
17/17 anonim válasza:
Darren Shan féle vámpírok fényévekkel jobbak, de azok sem igaziak, mert a vámpírok csak mesék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!