Léteznek? (bőv. Lennt)
Figyelt kérdés
Állítólag öcsémnek a haverja látott ilyen sápadt arcú embert (vagy valami kis dög) vérhez volt köze legalábbis egy betörött ajtón vér volt ! És nagyon gyorsan elfutott !
Tippelésem szerint vámpír ! Tudnátok nekem segíteni ? Linkelgetni ?
Megy a zöld kezecske ! Ez nekem nagyon fontos !
Előre is köszönöm és olvassátok el !
Kérdés is lehet !
Köszönöm !
2012. okt. 29. 13:02
2/17 anonim válasza:
Léteznek, biztos tetszel is nekik és így néznek ki: [link]
3/17 anonim válasza:
Sápadt arcú ember? Esetleg rég volt napon?!
Honnan tudod, hogy vér volt? Megkóstoltad, esetleg bevizsgáltattad?
Bármilyen szörnyű ezt "hallani": vámpírok nincsenek!
És a télapó sem létezik...
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek akkor vérnek látszó :/
2012. okt. 29. 19:46
6/17 anonim válasza:
Igazából én már nem tudom, vagyis azt hogy ebben a században léteznek, arra elég csekély lehetőséget látok. Régen a dédim mesélt történeteket, hogy "az ő korában" milyen is volt, és szerepelt is benne egy pár természetfeletti lény. Persze lehet hogy csak elkalandozott, de nagy beleéléssel mesélt mindig :D
7/17 anonim válasza:
hé figyu!
tudtad hogy a fogtündér se létezik?
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Ennek miköze az égészhez, hát ezen a krumplis dolgon egy jó félórát biztos röhögtem. :)
10/17 anonim válasza:
Majd én adok zöld kezet, ha már a kérdező nem ad ezekre az értelmes válaszokra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!