angolul ott a válasz, egy előre letett üvegúton megy, ami pár centivel van a víz alatt.
2012. okt. 26. 22:13
2/12 Zsizsik666 válasza:
üveglap
2012. okt. 26. 22:14
3/12 anonim válasza:
Persze hogy képes erre, hiszen a mágia létezik..... ja mégsem létezik... akkor csak egy üveglap.
2012. okt. 26. 22:41
4/12 anonim válasza:
Dynamo nagyon sok trükkje nagyon átlátszó és nagyon érződik rajta h sok beavatott emberrel dolgozik ez a trükk olyan marha egyszerű kimennek este és pár álványzatot felállítanak úgy h 1-2 centivel a vízfelszín alatt legyen a teteje és simán besétál itt is természetesen a vizet felügyelő hatóságok be voltak avatva mivel a hajókba kárt tehet
2012. okt. 27. 00:04
5/12 anonim válasza:
Igen valószínűleg az a fura csuka segítette, valami energetikai dolog van a cipőtalp belsejébe, vagy erős mágnes, vagy épp ellenkezőleg erős pozitív töltés.
egyszer régen én is álltam az óceán vizének tetején, mágneses töltés erejével, de annak a nagy tömegű víznek más a kisugárzása, mint egy folyónak esetleg.
A lényeg a gravitációs erő leküzdése amiben a víz tömege még elő is segít.
2012. okt. 27. 09:02
6/12 x) válasza:
Az Állítólag műsorában (nem tudom hányan ismeritek) megcsinálták ugyanezt. Leteszteltek minden lehetséges módszert ami eszükbe jutott hogy hasonlóan tudjanak a vízen járni, de semmi nem jött be ezért csináltak egy átlátszó rámpát és azon sétáltak végig. Ha másmilyen szögből lenne fölvéve a dolog talán még látnád is a cuccot amin sétál.
de ha üvegen megy, akkor annak végig alatta kell lenni nem? ez miért érné meg nekik? mennyi munka és pénz lehet abban, hogy biztonságosan megcsinálják a víz alá az üveget mellesleg úgy, hogy azt nem veszik észre az emberek? meg elmennek arra a kajakosok is. nem mondom hogy ő varázsló vagyilyesmi de erre nincs magyarázat..:D
2012. okt. 27. 20:25
8/12 anonim válasza:
De van, egy másik műsorban be is mutatták... Azért költenek rá ennyit, hogy átverjék az embereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!