Szerintetek van értelme a mátranováki fanyűvő után eredni?
Ilyen Slenderman szerű. [link]
Szeretnék adatokat gyűjteni a magyar kriptidekről. Sokkal jobb saját tapasztalatokat megosztani, mint másokét.
Elég hosszú kábeleket fektetek
így fon vele az internetet.
Azt inkább kihagynám. (Egyébként már sétáltam végig hajnalban/éjjel ott, rajtam kívül csak 1-2 ember volt, de rám se hederítettek, Pedig én is azt hittem történik valami, úgy látszik engem még az életveszély is elkerül..)
Gondoltam az erdőnek már meglesz a hatása, meg jó lenne saját anyag is róla. Gondoltam viszek valami nagyon édes szagú gyümölcsöt, hátha magamhoz csalom a szaggal, mert gondolom azt eszik. Nyers húst nem mernék vinni.
Én továbbra is merem azt mondani h tényleg van ott valami ismeretlen állat, ha már ennyi beszámoló van róla, de itt is kifejteném hogy szerintem a méreteit az ijedtségtől és/vagy a meglepettségtől eltúlozzák. A tudósok az állatfajok felét nem is ismerik még saját bevallásuk szerint. Úgyhogy mért ne lehetne ott valami csak kisit reálisabban kéne gondolkodni, nem 2 méteres majom ember hanem mondjuk egy derékig érő hegyi majom fajta ami szerintem a csimpánzra hasonlít.
pár link bár ha igazán érdekel a téma akkor gondoltam olvastad, pü.-ben írhatnál hogy mik a terveid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!