Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek van értelme a...

Szerintetek van értelme a mátranováki fanyűvő után eredni?

Figyelt kérdés
Nyáron néhány barátommal eldöntöttük, hogy elmegyünk egyet kirándulni az erdőbe. De elmaradt, mert nem mertek eljönni. Szerintetek lenne értelme elmenni jó időben és lekamerázni, hogy elhiggyék, létezik?
2012. okt. 25. 15:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ilyen Slenderman szerű. [link]

Szeretnék adatokat gyűjteni a magyar kriptidekről. Sokkal jobb saját tapasztalatokat megosztani, mint másokét.

2012. okt. 25. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
A fanyűvő vagyok, úgy sem találsz meg, mert bujkálni fogok előled. hehehehehehe
2012. okt. 25. 17:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy az erdőben is van neted. Hosszú lehet a kábeled!!!
2012. okt. 25. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Elég hosszú kábeleket fektetek

így fon vele az internetet.

2012. okt. 25. 17:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak jóhaveri társaságban, komoly mennyiségű alkohollal felszerelkezve.
2012. okt. 25. 21:15
 16/19 mustafa33 ***** válasza:
Minek amiatt az erdőnbe menni? Onnan meg követni a péróra? Menj el a VIII. kerbe, ugyan azokat találod ott is, csak nem fát nyűnek (hanem majd téged).
2012. okt. 25. 22:30
 17/19 A kérdező kommentje:

Azt inkább kihagynám. (Egyébként már sétáltam végig hajnalban/éjjel ott, rajtam kívül csak 1-2 ember volt, de rám se hederítettek, Pedig én is azt hittem történik valami, úgy látszik engem még az életveszély is elkerül..)

Gondoltam az erdőnek már meglesz a hatása, meg jó lenne saját anyag is róla. Gondoltam viszek valami nagyon édes szagú gyümölcsöt, hátha magamhoz csalom a szaggal, mert gondolom azt eszik. Nyers húst nem mernék vinni.

2012. okt. 25. 23:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Én továbbra is merem azt mondani h tényleg van ott valami ismeretlen állat, ha már ennyi beszámoló van róla, de itt is kifejteném hogy szerintem a méreteit az ijedtségtől és/vagy a meglepettségtől eltúlozzák. A tudósok az állatfajok felét nem is ismerik még saját bevallásuk szerint. Úgyhogy mért ne lehetne ott valami csak kisit reálisabban kéne gondolkodni, nem 2 méteres majom ember hanem mondjuk egy derékig érő hegyi majom fajta ami szerintem a csimpánzra hasonlít.

[link]

[link]

pár link bár ha igazán érdekel a téma akkor gondoltam olvastad, pü.-ben írhatnál hogy mik a terveid :)

2012. okt. 26. 10:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Én is azt mondom mindig, hogy a legendákat kiszínezik, hogy érdekesebb legyen.
2012. okt. 26. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!