Írnátok nekem ilyen lényeket, mint a medvedisznóember, badacsonyi görényember, mátranováki fanyűvő stb?
A Fertő-tó partján van egy legenda Hany Istókról a vízi emberről.
kömlődi féllábú patkányfiú
mecseki lóember
komáromi erődember
ezek egytől egyig igazak, mert itt olvastam róluk :P
lánctalpas hegyirabló
félcsöcsű gályarab
Ezeket a nagypapám foglalta magába mindig egy-egy káromkodás közben :D meg apum is szokta néha.
Mecseki lóember
Kunbaracsi szalmaember
Tápiószecsői gyíkember
Szigligeti halember
Ja és még az X-Akták egyik régi részében volt a gumiember. :D
pakisztáni vakondember
ráknépség
- Szőregi Szőregér (3 m magas, macskaszerű!!!! rém, -
tegnap alig tudtam elugrani előle! Ha mély bariton hangon halljátok dorombolni, már megebédelt, nincs veszély..de ha a magas C-n nyávog, meneküljeteeeeeek!!!)
- Trójai Faló-faló (Görögországba nyaralni készülők, figyelem! (Fa)lóháton nem menjetek sehová, ha az életetek kedves!)
- Kisbéri Bérgyilkos Békabebetér (arrafelé rettegnek tőle. Be-betér a kocsmába, aztán ha valaki fizet neki egy fröccsöt, az annyi, mintha megfogadta volna: húz a haragosához, békaügetésben, - és házastul, autóstul, mindenestül hamm! - bekapja. Aki meg fizetett neki, foghatja a fejét, hogy ő ezt nem akarta, meg nem gondolta volna...Mehet a dutyiba.)
Szóval: szörnyen veszélyes mind a három.:(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!