Lehet hogy vámpír vagyok, vagy valami ilyesmi izé? (bővebben lent)
Nos, mielőtt még bárki elkezdene Twilightozni, vagy azzal piszkálni, hogy én is egy mániákus rajongó vagyok, hát elmondom, hogy nem igazán. Meg sem néztem volna a filmet, de múlthét pénteken az osztályban mindenki meg akarta nézni, így az első két részt nekem is néznem kellett velük. Nem mondom hogy olyan rossz, mert tűrhető, de nem igazán az én stílusom. Annyira nem kötött le, viszont észrevettem pár furcsaságot:
1. Az én bőröm is iszonyat fehér, sápadt, születésem óta és egyszerűen nem barnulok. Rémisztően fehér a bőröm
2. A szemem színe szokott változni. Ez már lényegében fura. Alapból kék, de van hogy éles világos kék, van hogy sötét kék, van olyan hogy zöldes vagy barnás és van olyan, hogy az egyik szemem világosabb mint a másik.
3. Szinte mindig jéghideg a testem, kivéve amikor alszok. Még ha fürdök is, a lábaim meg a kezem dermesztően hideg. És én pedig nagyon ritkán fázok.
4. Ez talán a depressziótól van nálam vagy nem tudom, de nem tudok éjszaka aludni. Múltkor megpróbáltam. Soha többet! Kegyetlen kínzás volt, amit akkor átéltem. Szúval és éjszaka nem tudok aludni..
5. És ami még ezeknél is különösebb. Kívánom a vért. Ha megsérülök (ami nálam gyakran előfordul) és lesz egy sebem, ami vérzik, kiszívom. Ez lehet, hogy sokaknak undorító, de nekem nem az. Én kívánom a vért.
Talán pszichológushoz kéne járnom? Vagy mi a bajom? Ennyire ütődött lennék?..
Egyszerűen felnagyítasz teljesen szokványos tulajdonságokat, és ezt kivetíted az egód eme síkon való megtestesülésének inkarnációjára, és ez a lelked manifesztációjának negatív enitásokhoz kötődő metamorfózisához vezet. Ami végső soron földi porhüvelyed e síkról való eliminációjához vezet!
László jósnő.
mondjon ki mit akar...szerintem lehetsz vampit.
most mindenki engem is piszkalni fog ezert de nem zavat!
ha tenleg meg akarod tudni hogy az vagy vagy nem akkor kerdez meg egy vampirt (nem viccbol irtam!!!) vagy esetleg olyant akinek vannak vampir ismerosei mert sok embernek van.
ha erdekel a tema priviben tudok ajnlani olyan embereket akiknek van vampir ismerosuk semmi rosz nincs ebben :)
Max csalodni fognak a szkeptikusok az CS XD
Na de ha komolyan erdekel akkor irj ram!
Es soha ne add fel! csak a celod foglalkoztasson es a sok suket dumat ne vedd figyelembe!
Nah ha már mindenki leírta, hogy miért lehetne vámpír, én is leírom, mert hát miért is ne? Szóval..
1) Fehér a bőröm, és nem barnulok le.
2) A testhómérsékletem általánosságban 35.1 - 35.2 az átlagos 36.5 helyett. Nyáron is. Ebből következik hogy mindig hideg vagyok.
3) Nem szeretem a napfényt. Ha kimegyek az erős napsütésbe lüktet a fejem, és alig látok valamit. A szemem érzékeny rá.
4) A szemem a pupillánál kissé rozsdaszínű, majd kifelé zöldül. Az íriszek szélénél már egészen világos, zöldnek alig mondható. Ez csak nagyon közelről látszik, ennek köszönhetően egész sárgásnak tűnik, tanán borostyán színűnek, főként fényben.
5) A szemfogaim hegyesek és befelé görbülnek.
6) Egy majdnem bokáig érő fekete kabátban járok.
7) Minden idióta "twájlájt"rajongó vámpírnak hisz.
Kérdem én: Akkor most vámpír is vagyok? -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!