Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy vámpír vagyok,...

Lehet hogy vámpír vagyok, vagy valami ilyesmi izé? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nos, mielőtt még bárki elkezdene Twilightozni, vagy azzal piszkálni, hogy én is egy mániákus rajongó vagyok, hát elmondom, hogy nem igazán. Meg sem néztem volna a filmet, de múlthét pénteken az osztályban mindenki meg akarta nézni, így az első két részt nekem is néznem kellett velük. Nem mondom hogy olyan rossz, mert tűrhető, de nem igazán az én stílusom. Annyira nem kötött le, viszont észrevettem pár furcsaságot:

1. Az én bőröm is iszonyat fehér, sápadt, születésem óta és egyszerűen nem barnulok. Rémisztően fehér a bőröm

2. A szemem színe szokott változni. Ez már lényegében fura. Alapból kék, de van hogy éles világos kék, van hogy sötét kék, van olyan hogy zöldes vagy barnás és van olyan, hogy az egyik szemem világosabb mint a másik.

3. Szinte mindig jéghideg a testem, kivéve amikor alszok. Még ha fürdök is, a lábaim meg a kezem dermesztően hideg. És én pedig nagyon ritkán fázok.

4. Ez talán a depressziótól van nálam vagy nem tudom, de nem tudok éjszaka aludni. Múltkor megpróbáltam. Soha többet! Kegyetlen kínzás volt, amit akkor átéltem. Szúval és éjszaka nem tudok aludni..

5. És ami még ezeknél is különösebb. Kívánom a vért. Ha megsérülök (ami nálam gyakran előfordul) és lesz egy sebem, ami vérzik, kiszívom. Ez lehet, hogy sokaknak undorító, de nekem nem az. Én kívánom a vért.

Talán pszichológushoz kéne járnom? Vagy mi a bajom? Ennyire ütődött lennék?..

2012. okt. 24. 18:27
1 2 3 4
 11/37 Alaque ***** válasza:
:D
2012. okt. 24. 19:28
 12/37 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy sokan hülyének tartanak majd..:D Nemgond..:D

Különben, kb egy éve alszok 14 órát hajnaltól késő délutánig

2012. okt. 24. 19:35
 13/37 anonim ***** válasza:
81%
A keresztanyám optimetrista látszerész(optikus),neki is kék a szeme.Az összes kék szemű embernek változik a szemszíne fény,környezet,és ingerek hatására,ezért van,hogy a kék/zöld szem sokkal érzékenyebb a fényre,mint a barna.
2012. okt. 24. 21:10
 14/37 anonim ***** válasza:
85%
Hülye vagy, beteges, és keringési zavarod van. :)
2012. okt. 24. 22:55
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy vámpír, csak szeretnél az lenni. nincs semmi bajod, csak éretlen vagy.

Kinövöd, elfelejted.

Ignoramus

2012. okt. 25. 09:06
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy vámpír, megnyugodhatsz, de az álmatlansággal okvetlenül menj orvoshoz, mert ha huzamosabb ideig nem alszok előbb az idegösszeroppanás jön, majd hosszabb távon bele is lehet halni (úgy mellesleg).
2012. okt. 25. 17:25
 17/37 anonim válasza:
Ez olyan, mint mikor durvább horrorfilm után nem mersz tükörbe nézni, mert félsz, hogy valaki áll mögötted.
2012. okt. 26. 16:22
 18/37 anonim válasza:
ezt csak is úgy derítheted ki hogyha leszopsz egy nonius csődört vagy egy lip et ...jah a lip jó lesz :)
2012. okt. 26. 17:47
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez már ott elbukik, hogy a szemed színét nézegeted! Go pszihodoki!
2012. okt. 26. 20:27
 20/37 anonim ***** válasza:
Amúgy nem vagy hülye, nem is nézlek annak. Viszont az ilyen válaszokon mindig kiakadok... "Menj pszichológushoz!" Emberek, ez a természetfeletti lények kategória! Itt nem a tények a fontosak, hanem a talán és esetlegek. Azt viszont annyira bírom, hogy mindenki csak azért is ellene van. XD Viszont abban teljesen egyet értek, hogy az alkonyat káros hatással van a képzelőerőre...
2012. okt. 31. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!