Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Rejtélyes lényre vadásznak...

Rejtélyes lényre vadásznak Lengyelországban, Te mit szólsz, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Goscino lakóit egy rejtélyes, eddig azonosítatlan lény tarja rettegésben. A póniló méretű lény esténként félelmetes hangokat ad ki magából.

Egy rejtélyes, "fekete szörny" névre keresztelt lény tartja rettegésben a helyieket, számos észlelést követően a lengyelországi Goscino-ban. A szemtanúk elmondása szerint a lény akkora mint egy póniló, azonban ennek farka hosszú, akár egy nagymacskáé.

"Rendszerint éjszaka jelenik meg és a leghorrorisztikusabb módon morog és üvölt." - mondta el az egyik szemtanú, Jan Fidas. Először azt hittük egy elszökött pumával van dolgunk, de ez a lény sokkal nagyobb." - tette hozzá.

A helyi vadászok már elkezdték felkutatni a rejtélyes lényt, amely közel 13 centiméteres lábnyomokat hagy maga után és a helyi farmerek bárányaiból lakmározik.

"Ez nem vaddisznó, sem kutya, vagy vadmacska. Ez az állat hatalmas." - mondta el Grzegorz Maszka, nyomkövetési szakértő.

2012. okt. 23. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor küldj linket üzibe :)
2012. okt. 23. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:
link nekem is jöhet
2012. okt. 23. 21:14
 13/16 Platypus ***** válasza:
Egy kis guglizás után a következőket találtam. Ha beírom a keresőbe, hogy "Gościno puma", több tucat lengyel cikket dob ki, amiket a gugli fordítóval végigbogarásztam. Nem mondom, hogy szépre fordította, de néhány dolog egyezett minden cikkben: valami macskaszerűt láttak többen is, ami az egyik szemtanú szerint 70 centi magas, a másik szerint 120, a harmadik szerint pedig másfél méter hosszú. Mindegyik újságcikkben fekete nagymacskát emlegetnek. Sehol nem láttam utalást, hogy ennél nagyobb lenne, és az üvöltözés sem szerepelt. Grzegorz Maszka azt nyilatkozta, hogy nem róka és nem borz, mert az általuk talált üreg túl nagy hogy ezekhez tartozzon. A szakértők szerint a talált lábnyomok és az üreg rozsomákra utal. A rozsomák nem őshonos Európában, de az adott területen már bizonyítottan előfordult korábban(megtalálták a szőrét). Természetesen ezek még nem bizonyítják, hogy nem vérfarkas vagy csupakabra garázdálkodik arrafelé. Csak azt, hogy sokan sok mindent állítanak és egyesek ezt még annál is szabadabban értelmezik.
2012. okt. 23. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Inkább kutya!
2012. okt. 24. 13:54
 15/16 qtya22 válasza:
Szerintem inkább majom mint kutya. Olyan kutyámmajom
2012. nov. 2. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Támadni akar?
2012. nov. 2. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!