Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnék egymagam nekiáll...

Hogyan tudnék egymagam nekiállni kideríteni, léteznek-e természetfeletti lények?

Figyelt kérdés

Konkrétan a vámpírok és a wicca vallás érdekel. Ne hurrogjatok le, alapvetően egy iszonyú sok szabadidővel rendelkező szkeptikus vagyok. Csak nekem az, hogy jaj nem találkoztam még egy vámpírral se, de még a családtagjaim se, nem elég arra, hogy 100% biztosan kijelenthessem, nem léteznek ilyen lények. Unatkozom, szeretnék utánajárni magam a témának.

(Amúgy azt természetesen tudom hogy a wiccák létező, hús-vér emberek, csak azt nem tudom, mennek-e bármire is a különböző szertartásaikkal, vagy csak csinálják mert náluk ez a szokás. Egy wiccát sem ismerek személyesen, csak könyveket olvastam a témában.)

Szóval hogyan lehet egy ilyesminek nekiállni? Úgy vélem, a "böngészem a netet meg elolvasok pár könyvet és ennyi" nem a legcélravezetőbb megoldás. Egy hasonló felfogású (vagy a dologban még biztosabb) kezdővel is szívesen összeállnék, hátha többen többre megyünk, de ilyet is hol találok?

2012. okt. 23. 02:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező, természet feletti lények nem léteznek. Csak Természet ERŐI léteznek de azt csak olyan ember képes megtapasztalni aki már gyermekkorában spontán, különleges képességekkel rendelkezik. De az ilyen rendkívülinek számító képesség csak nagyon ritkán fordult elő a történelem során és ha elő is fordult a leírások szerint nem értette vagy fel sem fogta, hogy mit él át varázslatnak valami csodának vélték így válhattak személy szerint korán varázslókká a törzsi népeknél vagy papokká a görögöknél egyiptomiaknál. S többnyire nők voltak az igazi született varázslók vagy papok, mert lágyabb, gyengébb a test energiájuk, mint a férfiaknak. ezért is fontos képesség kialakulásához a gyermekkori gyenge testenergia-- ha egyáltalán észre vette magán valaki, vagy megértette egyáltalán, milyen csodás képességgel megáldott és nem ijedtek meg tőle.

De még egyszer írom nem léteznek természetfeletti lények csak az emberi fantázia szüleményei- szép mesék.

2012. nov. 15. 09:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Attól pedig óvlak, hogy bármiféle sóder, hazugságokat leíró szöveg után el kezdj kísérletezni!!!-- na persze ha nem akarsz egy diliházban kikötni!!
2012. nov. 15. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!