Pár éve volt egy Vadkamerás eset Tennessee-ben, Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Talán 2 évvel ezelött volt egy viszonylag valóságosnak tűnő fénykép amit egy mozgásérzékelős vadkamera rögzített Tennessee-ben mi lett a vége ? Kiderült hogy kamu vagy valós?
Ezt a linket találtam
http://www.youtube.com/watch?v=fbILb-YkonA&feature=related
#vadkamera #Teenessee
2012. okt. 15. 20:27
2/5 Shai-Hulud válasza:
Annyira eltussolták, hogy már csak a youtube-on található meg! :-DD
3/5 anonim válasza:
Asszem már rég kiderült, hogy csak egy számítógépes játék kampányának része volt (ahogy a nemrégi kínai teleportálós eset egy filmé), csak ugye újszülöttnek minden vicc új, mindig újra felfedezik, mintha valami hatalmas szenzáció lenne...
4/5 anonim válasza:
Ilyen képet egyáltalán nem nehéz összedobni...
5/5 anonim válasza:
Ne mondjatok ilyen baromságokat.Hát igazi.Én vagyok rajta csak elfelejtettem megfésüködni.Meglátogassalak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!